WarCry rowniez rusza na podboj Aiona, chetnych odsylam na forum
www.warcry.nazwa.pl/forum oraz na vent. Liderem bedzie Atog, glowny trzon gildii beda stanowic dobrze znani z innych tytulow Rapsia Motab Tatsu Teosen Broot itd.
Mattheus wiem ze macie problemy z VT zapraszam zatem do nas- polaczmy sily, wiem ze w AoC stalismy po przeciwnych stronach barykady ale dzieki temu znamy sie troche, mysle ze skoro dochodzi do pewnego rozluznienia na plaszczyznie AoCa to czemu bysmy mieli nie zaciesnic wspolpracy w innych tytulach.
Pozdrawiam
Wracajac do glownego watku to Skwarkan jest winien wielu wypaczen o ktorych pisal min. Blasz, ale nie tylko jest nie uprzejmy, nie pomocny w grze, pracuje na odczepnego juz nie wspomne ze dostalem bana za to ze osmielilem sie skrytykowac fakt ze nie mamy servera PvP ( wtedy mielismy PvE ). Skwarkan przekonywal ze zabawa na PvE jest rownie zajebista co na PvP.... i ze taki server jest nam nie potrzebny.
Volumeno nie ma dla mnie znaczenia czy jestes z CDP czy PKP, czy jestes tam Modem czy zamiatasz korytarze- nie jestes dla mnie obiektywny w swojej ocenie pracy Skwarkana.
Nie znam drugiego forum oficjalnego gdzie bylaby taka cenzura, gdze posty sa notorycznie kasowane. Najlepiej zebysmy sobie milczeli a dyskusje przenosili na Global - swego czasu na PvE Skwarkan chcial banowac ludzi za przeklinanie na nim.
Ten czlowiek nie nadaje sie na ta funkcje i swoim postepowaniem zaskarbil sobie nasza "przychylnosc"
Jesli powstanie list o ktorym pisze Blasz- to ja chetnie go podpisze, mysle tez ze znajdzie sie wiele osob w mojej gildii ktore rowniez maja takie zdanie.