Belladonna napisał(a):
... Zachęca również do przedpłacania 12 miesięcy gry oferujac w zamian za darmo dodatek "Age of Conan: Rise of the Godslayer " i LOL epicki helm na 40 lvl - ten sam, który Rosjanie otrzymali za wygrany event.
rozwiązanie z abonamentem 12/dodatek wydaje mi się niezłym pomysłem, ale ten hełm...
Kiedyś pisałem na oficjalu w sugestiach, że mogliby coś zrobić w sprawie itemków rajdowych, na które nie ma już chętnych, np. wprowadzić możliwość ich upgrade'u. Masz 2 klatki T1, idziesz do kowala, i on ci robi z tych dwóch nową, np T1 + dodatkowy slot z jakimś % uda/nie uda, albo podnosi wybrany bonus (def, hp czy cokolwiek innego). Możliwości jest bardzo dużo i nie wymagają jakiejś wielkiej pracy dla FC. Rajdy dla full T2 dalej miałyby sens (czy potem T3). Ciągle nie mogę wyjść z "podziwu" dlaczego nie ma w grze zaimplementowanych bossów "wędrujących", nie takich jak Ka, którego od biedy można wysolować, ale takich na wzór tych z BRC, pojawiających się randomowo w różnych lokacjach. a przede wszystkim na pograniczach. Taki Yaremka, łażący sobie po Zalacie, na rozwścieczeniu byłby całkiem niezłym wyzwaniem
). Czy nawet Champion z Kyki, chodzący z w "parze" z epicka hieną. Można na bazie tego co już jest w AoC zrobić naprawdę wiele przy niewielkich nakładach czasu i środków, warunek jest jednak jeden - trzeba chcieć to zrobić.
z innej beczki
markon napisał(a):
Fakty mówią same za siebie. Rosjanie rozgrywają grę w której wykorzystują polskie gildie do walki między sobą . Szkoda że hh dało się wplatać w taką grę.
niech pomyślę, czy to nie Polanie zaatakowali HH pierwsi, w dodatku przy pełnej świadomości, że HH po utracie ludzi z QPO/WC będzie miało spore problemy z obroną, powyższy cytat to daleko idąca obłuda???
markon napisał(a):
Prosta odpowiedź , celem Rosjan jest rozdrobnienie polskich gildii tak aby żadna nie była w stanie stawić oporu i była zależna od Rosjan. Bardzo logiczne rozwiązanie.(Divide et impera).
sami namieszaliście, więc nie miejcie pretensji, skoro dla Polan ataki na BK HH sa "tylko zabawą" to atak HH + Rosjanie na Polan jest juz tylko wynikiem podłego spisku? Opamiętajcie się ludzie. Równie dobrze możemy Polan o to samo posądzić, kiedy HH prosiło ich o pomoc na siege i odmówili, tłumacząc się rajdem.