Nie no jak normalnie tego typu dyskusje mnie wala to jarczew chyba sie zagalopowales.
Godzina 17.00 - nie obchodzi mnie czy to komu pasuje czy nie. Mnie nie, ale naszym sasiadom rosjanom ze wzgledu na strefe czasowa to juz bardziej. Przynajmniej polowie z nich. W teamie uderzeniowym HH (czego bron boze nie neguje) braly udzial od jakiegos czasu uzupelnienia rosyjskie. Stwierdzenie ze pasowanie / badz nie godziny jest takie samo mozna sobie w buty wsadzic. No chyba ze na dzisiejszym siege'u byly tylko sily HH. Jesli tak to zwracam honor, bije sie w piersi i gratuluje mobilizacji, aczkolwiek mysle ze walki powiedzmy o godz 20.00 bylby znacznie lepszym widowiskiem. No ale jak kto woli.
Zergi po 24.00? Hmm wczoraj osobiscie uczestniczylem w takim jednym Polanie vs HH, Advaita, Strong Will i Omega. Zgadnij kto byl osamotniony po jednej stronie barykady a jednak jakos dawal rade? Dwa dni wczesniej to samo, tym razem was bylo wiecej ale lalismy sie do 24.00. Bylo fajnie pomimo ze dostawalismy po dupie i trzeba bylo raczej starac sie uszczknac fraga czy jak najdluzej przezyc zamiast poskladac przeciwnika w kostke. Coz rzec. Kolejne pustoslowie. Fakt, aktywnosc PvP POlan trwa od jakiegos czasu, bankowo krotszego niz HH ale chlopie ogarnij sie i nie przytaczal wytworow wyobrazni lub nie naciagaj zaistnialych faktow pod siebie.
I jeszcze raz mowie. Skonczcie pierdzielic kto kogo, kto lepszy itd. Zamiast tego cieszcie sie ze jest z kim.
Pozdrawiam
/JOKE MODE ON
Pozatym i tak wszyscy wiedza ze HH pasuje 17:00. Gdy Polanie ciezko pracuja zarabiajac na chleb dla rodzin swych - Zajecia HH w ich klasach 1-6 nie trwaja dlugo. Lekcje zdaza odrobic szybko, gdyz w podstawowkach malo zadaja, a po 20.00 to mama juz kaze isc spac wiec nie ma jak pograc.