Ja tez potepiam cheatowanie. Bajki o rozmowach na vencie możesz sobie wkleic między powiastki tosena o latającej tratwie zwanej poduszkowcem. Do wszystkiego się przyznałem chocby tu na forum jak i opisałem okoliczności wielokrotnie, więc nie wiem skąd ten kolejny rage w moją strone.
Nie zbanowali, ban w dfo jest praktycznie nie możliwy stąd tez takie moje nastawienie do tegoz tytuł, to gra i raj dla cheaterów a kazdy grający w tą gre jest cheaterem nie tylko poprzez używanie róznego rodzaju macr ( do skillowania) ale także takie programy jakich wy uzwyaliście do automatycznego lootowania ciał innych graczy, radarów czy innych zabawek. Wina producentów, że do tego dopuścili. Być może zawitam sobie na jakiś czas do DFO by was randomowo pogankować jak mnie natchnie.
Wracając do tematu - skąd ten rage w stosunku do waszego kolegi ?
Cytuj:
My również nie jesteśmy za tym żeby robić burdel na zachodnich stronach i psuć opinie Polakom.
Cytuj:
wszyscy myśleli że to Zarri, a okazało się że to szonn, do czego sam się potem na vencie przyznał
W takim razie czemu o tym wcześniej nie mówiłeś skoro wiedziałes ( a nawet cie to śmieszy), że ktoś z twojej gildii robił burdel Polakom na zachodnich oficjalnych forach ? Czemu tego nie potępiłeś ?
Boś cham i prostak .