Mattheus napisał(a):
Bandytaz cały twój post doprowadził do śmiechu wiele osób więc powinieneś napisać następny w podobnym tonie.
Nie wiem w jakich godzinach dokładnie grasz ale proponuje zmienić na jakieś inne bo między 3 .00 a 7.00 wielu osób z HH to raczej nie zobaczysz a już pisanie że nie gramy na mini to kompletna porażka.
Polanie 2 gildią na serwerze.... każdy kto nie jest z Polan widzi to inaczej a PvP to gracie tylko między sobą podkładając się na mini i farmiąc fragi i PvP PD jak Enola i reszta waszej "elity". Ostatnio 1500 PvP PD wyfarmiłem u was w mieście i nawet jednego zgona nie zaliczyłem tacy jesteście pro. Rosjan dalej boicie się oblegać a na siege zapraszacie nawet Empire które jeszcze wczoraj jechaliście i śmialiście się z nich(swoją drogą dziwię sie Empire że w ogóle poszli).
Na koniec mistrz drugiego planu znowu robi siku.
http://img8.imageshack.us/img8/936/sant1g.jpg/zapomniałbym
sanciku uzupełnij kronikę PvP bo chcę się dowidzieć co na serwerze słychać
Wiele osób, masz na myśli Ciebie i ...?
Naprawdę nie lubię flame'u i bezcelowych kłótni na forum, ale Mattheus, proszę Cię - z Twoich ust o farmieniu fragów i PvP PD?
Nie powiem, że nie interesuję się co robią moi gildiowicze (bo, to była by hipokryzja), ale osobiście ani razu nie miałem okazji o czymś takim słyszeć, a tym bardziej w czymś takim uczestniczyć.
3-7? Kolego, od 20 cisza na ogół. A, że ostatni gasimy światła na pustyni? Bywa. Pamiętam jeszcze w wakacje to zergowaliscie Khess najczęściej przed południem. I do teraz mam w oczach jak uciekałeś przede mną po całej Khess
Więc zapewniam Cię (swoją drogą ciekawi mnie jak "szybko" udało Ci się nałapać u nas 1,5k PD), że gdybym tylko przypadkiem pojawił się w jakże urokliwej okolicy naszego miasta to byłbyś zmuszony odpuścić sobie dokuczanie komukolwiek
Co do mini, nie przypominam sobie ostatnim czasy żebym był w jakimś pre-made od nas który przegrał z Wami. Też mi strasznie z tego powodu przykro.
Hm...oczywiście dopuszczam możliwość, że końcówka grudnia i początek stycznia to okres w którym HH nie pojawiało się ze względu na pielęgnowanie tradycji i rodzinnych więzi. Jak najbardziej nic do tego nie mam, po prostu Was nie widziałem i niezmiernie nad tym ubolewam.
@Anna
8 grup pewnie miałaś na myśli
Btw. Mattheus, nie mam pojęcia skąd w Tobie tyle złości i jadu. Źle Wam nie życzę, a opisuję po prostu jak to wygląda z mojej perspektywy, to tak boli?