JamBo napisał(a):
A nie pamiętasz jak to było od razu po wygranym siegu przez hh leciały posty, że nie jesteśmy polakami z ruskami gramy, że sami to byśmy nic nie zrobili jak tak można ruskich brać oni za nas całą robotę odwalają... A teraz gadacie jak *&@#(*&)_, że zapraszacie ich bo my tak robiliśmy.... Wyjaśnijcie mi to w prosty sposób. Bo grałem w polanach i do momentu zapraszania rosjan i tłumaczenia tego w tak dziecinny sposób miałem do gildii szacunek a teraz pluje sobie w twarz....
Odpowiedzi dlaczego zapraszamy Rosjan już kilku udzieliłem. Tak jest i już musisz przejść nad tym do porządku dziennego. Chcesz napisać, że HH wolno, a Polanom nie?
Grałeś w Polanach i jaka drama się wydarzyła, że opusciłeś nasze szeregi.
Poszedłeś do silniejszej wtedy gildii i co. Teraz jest słabsza dlaczego? Może to ty jesteś problemem gdzie byś się nie udał tam wpi...l dostajesz.
HH w ostatnim czasie przyjeli wielu graczy z innych gildii, ale to już nie to samo HH. A sam szyld nie walczy. Zawsze starali się wykradać najlepszych. Po rozpadzie z QPOWC niestety dla nich biorą co leci.
Ludzie nie traktujcie tego tak poważnie to tylko zabawa słowna na forum, ważne żeby było z kim walczyć. Gra to zabawa nie życie. Co to za różnica kto z kim i przeciwko komu?
Dziś o 20.00 siege miejmy nadzieję, że nie będzie crasha.
Życzę przyjemnej zabawy i dużej ilości fragów.