A mi tam szkoda HH i zycze zebyscie odbudowali sie jak najszybciej. Mozemy sie nie lubic ( bardziej tu bym personalizowal niz generalizowal) itp ale zle wam zyczyc nie bede, bo jak wy upadniecie to ktora polska gildia oprocz Polan postawi BK ?
Takie oblegi to gwarantowana duza dawka emocji w miare dobry ping i szansa ze bez crasha dociagnie sie do konca.
Lakhla nie martw sie przyjdzie wkrotce czas i na Advaite. Wczorajszy siege okazal sie niezlym treningiem na sucho. Pudzian zaczynal od Najmana ^^
Edit. Nie karmcie trolla. McMaster -Zarri - napisalem ci bardzo delikatnie sugerujac ze jesli chcesz mnie wyzywac tu na forum to zebys wszedl do mnie na kanal mendo. Zwyczajnie sie tego boisz jakajacy sie 40latku z mentalnoscia chlopca, a tu odwracasz kota ogonem.
Wracaj lepiej do swojej galaktyki Star Gniota Online bo spadles na ziemie i chyba mocno sie potlukles.
Aha i lepiej zajmij sie kolejna drama w WarCry masz spore pole do popisu....
Edit 2.
Ktos jeszcze chce cos napisac na moj temat prosze bardzo nie krepujcie sie. Mam to w glebokim powazaniu. Ciekaw jestem jak dalej potoczy sie dyskusja, ide po druga kawke.....
Jak to mawia moj mentor "Jedzie sie zawsze po najlepszych "