jarczew77 napisał(a):
Ba po wczorajszych placzach i prosbach do leaderow gildii Agression o wycofanie siega ( ataku na polan, powodem podobno byla mala liczba zapisow u Polan 14 osob ) wszystko uklada sie w logiczna calosc. Swoja droga ciekawe co tam im naobiecywali za nie atakowanie.
Hahahahahah Jarczew77 chlopie ogarnij sie.
Ze mao ludzi ? I co z tego. Bylismy juz na obronie w 12 osob przeciw dwom rajdom. Po chuj jadu wrzucasz na sile? Cos ci zalezy zeby dowalic do pieca bo dramy za malo?
Mam wypomniec kto ostatnio nie zjawil sie na siegie? Wiec skoncz z tymi infantylnymi insynuacjami. Przejdz sie na spacer, powdychaj swiezego powietrza to moze przestaniesz pierdoly pisac.
Ja pierdole co by kurwac Polanie nie robili zawsze sie znajdzie jakis oszolom by do tego dorobic dodatkowa ideologie.
- Napierdalamy rajdy BRC W1 W2 W3 - zle, lamy PVE
- Napierdalamy gierki - zle, nooby i cheaterzy
- Bronimy keepa uczac sie i czesto dostajac wpierdol od gildii zajmujacych sie PVP od poczatku - zle, hehe wypierdalaj na PVE
- Bronimy keepa (bedac jeszcze tylko we wlasnym skladzie) - zle, pierdoleni ksenofobi i nacjonalisci
- Zdobywamy Keep'a - zle, caly rajd ruskich byl z wami i mieliscie farta
Generalnie to jakby nawet jezdzic po wszystkich i rozpierdalac keepy w drzazgi i jak walec przetaczac sie po wrogach - zawsze bedzie jebana plakietka.
Polanin = Noob, ciota, gej, lama. Nie to co my.
Czyta sie takie teksty i tylko czlowiek zaczyna sie zastanawiac czy faktycznie dobrez robi tlumaczac podobnym oszolomom po stronie Polan, ze po drugiej stronie siedzi czlowiek taki sam jak ty.
Skoncz pierdolic Jarczew, zajmij sie czyms innym, nie wiem bloga zrob jacy to POlanie sa be, cokolwiek, ale na milosc boska skoncz majaczyc.
Uwielbiasz (bez zadnych dowodow) pomawiac, oskarzac i pietnowac jak np o ukladanie sie z Advaita przed siegem, - tu mozna, tu nie proza zycia codziennego i nikt ci w garb nie przypierdoli ani do sadu nie pozwie. Rozluznji poslady chlopie i uswiadom sobie ze to tylko zlepki pikseli lataja po ekranie.
Pozdrawiam w szczegolnosci tych z ktorymi mozna jeszcze pogadac i nie traktuja cie mutanta bo jestes z OMFG !!! POLAN.
Sorry wszystkich za ton wypowiedzi ale juz szlag mnie trafiac zaczyna jak po raz setny to czytam.
PS. I zeby nie bylo. Odejscie HH na Fury uwazam za bardzo duza strate dla serwa. Ale ludzie docenia to dopiero wtedy jak serw powoli zacznie swiecic pustkami. Czy jeden czy kilku graczy jest to zwyczajnie strata ludzi do wspolnej zabawy.