Sant napisał(a):
A nowy strój T2 dla twojego demo powinien wyglądać tak:
http://www.filmpolski.pl/z1/61z/2861_4.jpg
Sant nie wiem jak ty wyszukujesz te linki
ale powiem jedno wyobraznie i poczucie chumoru masz niezlą ( potraktuj to jako komplement).
Naru co do poziomu PVP ( lv 1-5 ) to masz racje nie jest on tak wysoki jak w Polanach. Powod prosty my nie famimy i nie zamierzamy farmic punktow PVP w Fight Clubach tak jak to Polanie robia
. Przyklad ENOLA ktora w ciagu tygodnia wbila caly 5 lvl PVP - przybylo jej do tego 2000 fragow
. Powiedz jakim cudzem bylo to mozliwe ? Wychodzi okolo 300 fragow dziennie + okolo 20-25 tys pkt
. Jak to jest mozliwe ? Przeciez biorac pod uwage ze za swiezego gracza masz cos kolo 100 pkt. Wynika ze Enola zabijala codziennie cala populacje serwera
. Myslicie ze ludzie tego nie widza ?
Kolejna sprawa nie obrazaj mnie gdyz zauwaz iz ja nie obrazam ciebie. Pisze tylko zgodnie z nazwa watku - biezaca sytucaj na 2 eagle - jak owa sytuacji wyglada xD.
Co do nazywania Polan Noobami , to nie uwazam iz sa nimi obecnie.Polanie czy to sie komus podoba czy nie sa najliczniejsza gildia Polska na serwerze. W każdej gildii sa gracze PRO ( wyróżniajacy sie ) u was np Banga. Są to gracze ktorzy maja tak zwanego skilla. W momencie kiedy zbierze sie zgrana grupa takich graczy, przeciwnik ( o podobnej liczebnosci ) nie ma szans. Taka sytuacja ma miejsce np na mini z 7 legionem. To odnosnie akcji z Keshatty - dodam iz z twojej wypowiedzi wynika iz HH walczylo z Omega razem i inna gildia jeszcze ( czyli praktycznie bylo im trudniej gdyz nie mieli komunikatora glosowego tak jak wy). Takie sytucje tez zdarzaja sie w druga strone Polanie atakuja w 10 osob a przegrywaja z 5 z innej gildii. To sytucja normalna.