Macintosh napisał(a):
Gorszy napisał(a):
No to mamy po kilku dniach pierwsze wyróżnione gildie. Polska gildia, która zajęła najlepsze miejsce na serwerze PvP to POLANIE w rankingu pierwsze miejsce w dwóch kategoriach za:
- Waleczność (ubijanie mobów, wykonywanie questów)
- Chwała (zabijanie innych graczy - ta kategoria powinna się liczyć najbardziej na tym serwie).
Czwarte miejsce za Sztukę (wyrób przedmiotów, znajdowanie rzadkich surowców)
Niestety dopiero 4 miejsce w sztuce spowodowało, że Polanie zajeli w sumie 3 miejsce i brązowe tarcze świecą się prz nickach.
Pierwsze miejsce zajął 7 legion, drugie Agression.
Ciekawe czy gracze nadal będą migrowali na czas siege między gildiami i konkurencji nabijali pkt.
No to widac jak sie ma ranking do rzeczywistej sytuacji na serverze.Polanie powinni kazdego jechac a mecza sie nadal na siegach z biedna gildia jaka jest HH;)
Nie wiem czy HH jest biedna czy nie, nie mnie to oceniać. Zdaje się, sieg zakończył się crashem a skarbiec miał 13 %.
Polanie na sieg wystawili 2 rajdy swoich graczy, a HH pomagała Omega (żeby zaraz mnie ktoś źle nie zrozumiał nic mi do tego i nie ma w tym ŻADNYCH PODTEKSTÓW)
Licząc punkty z ostatniego tygodnia wg rankingu Chwały:
Polanie - 1 324 871
HH (3 miejsce w rankingu) - 950 050 + Omega (4 miejsce w rankingu)667 823 = 1 617 873
Czyli jednak na korzyść połączonych sił 2 gildii 1 617 873 (HH+Omega) - 1 324 871 (Polanie) = 293 002 Na korzyść (HH+Omega).
To chyba świadczy, że przewaga powinna być po stronie HH i Omegi, a tu d... gdyby nie crash ... .
Ale co to ma za znaczenie kto by wygrał czy kto przegrał, tamto to już historia, teraz mamy w piątek kolejne starcie, może po tym patchu nie będzie crasha.
Niech zwyciężą lepsi.