Napisze wam tak, to nie ja pisze rozprawki na bezsensowne tematy, to nie ja wyciagam gildyjne brudy. Co ja zrobilem?:) napisalem 2 zdania i wkleilem 1 zdjecie
To jest moja ostatnia gra mmo w jaka przyszlo mi grac, ale fakt jest taki ze age of conan ma najbardziej popierdolone community jakiekolwiek na oczy widzialem. Placzki, dewoty, cnotki... tak was czytam i mysle ludzie czy wy nie macie jaj ? Ale w sumie czego sie mozna spodziewac po typach spedzajacych 12h przed kompem. Jeszcze zrozumialbym jesli mielibyscie 15 - 16 lat, ale wiekszosc osob ktora tutaj sie udziela ma 25-30 lat...
Moja rada jest taka, ruszcie dupy sprzed kompa, wyjdzcie na zewnatrz, rozejrzyjcie sie dokladnie i co widzicie ? Tak to swiat rzeczywisty, tam gdzie sie chodzi ze znajomymi na piwo, uprawia sie sporty, pracuje sie, i co najwazniejsze POZNAJE SIE LUDZI I ROZMAWIA SIE Z NIMI...przerazajace prawda?
Ja koncze jakakolwiek rozmowe z wami bo jak to Zerg
DDD napisal:
"Jestescie dla mnie tylko pixelami";
Btw. Az dziwne ze jeszcze gracie w aoc, po takiej ilosci jadu, zolci mi ta gra by po prostu zbrzydla.
Ale w sumie troche was rozumiem, kazdy musi miec swoja piaskownice w ktorej chociaz raz w zyciu moze poczuc sie zajebisty, gratuluje ze ja znalezliscie, szkoda tylko ze to gra komputerowa o ktorej za kilka lat nikt nawet niebedzie pamietal, tak jak o tym bezsensownym topicu
PS. " o lol, każdy ma gorsze i lepsze dni, niejednemu z nas zdarzały się wpadki na tym forum... "
Wez se qrwa chlopie daruj.
Pozdro