Zerg napisał(a):
Dzardzar napisał(a):
nie ważne jaką mam łatkę, jeśli tyko jestem zapamiętany
Czlowieku ta gra to trup, gra w nia 100 zapalencow po obu stronach barykady LACZNIE ( po stronie polskiej).
Kurs jaki obral Funcome to PVE i widac to od dawna. Jesli idzie ktos na Kesz na Mini gry, czy zalagowane oblezenia w ktorych i tak chuja mozesz zrobic bo server lapie crasha po 30 min walki- to tylko na godzine czy dwie.....
Leveling tu NIEISTNIEJE- bo w 3 dni zrobisz 80 na booscie....
Szczególnie widać to we wczorajszym patchu ;p
A tak poważnie, skupiają się być może teraz bardziej na PvE, bo populacja graczy PvP jest mniejsza, ale za to dużo głośniejsza (Crom to najbardziej zaludniony serwer, Fury ma zaszczytne drugie miejsce
.
Co do boostu...To, że jest pełno osób które levelują w ten sposób to nie znaczy, że każdy tak robi. Są tacy którzy na siłę chcą mieć 80 i są tacy, którzy mają ochotę poznać grę, czy po raz kolejny wykonać te same questy i levelują w sposób normalny.
A w dodatku będzie sporo nowego contentu i pewnie ludzie z ciekawości będą "przechodzić" grę jeszcze raz.
@Dzardzar
Nie do końca łapie ;p Rejestrować to mi się nie chciało, bo tak się składa, że czytam tyle różnych serwisów w necie, że na ogół się orientuję co jak i kiedy i sobie uczestniczę w interesujących mnie beta testach. Czy ten serwis oferuje coś więcej niż informacje odnośnie beta testów? Bo wygląda na nieco wymarły, ale to może moje wrażenie ;p