iniside napisał(a):
Na Fury gra chyba jednak wiecej ludzi. PRzynajmniej jak na szybko sprawdzalem szukarka.
Niee, najbardziej (wbrew pozorom) zaludniona jest niemiecka Mitra, potem Crom, a potem gdzieś się tam Fury plasuje :>
Cytuj:
Mają łączyć stare serwery? To sytuacje dalej może się poprawić, więcej ludu zgromadzonym na jednym serwie nigdy za wiele, w AoC chyba trudno będzie w ogóle przeludnić serwer. Ja grałem na przełomie 2010/2011 na Cromie i jest tam sporo ludzi i to widać. Poza tym, wtedy właśnie masę ludzi przeniosło sie np. z Fury na Crom, bo prawda jest taka, że serwery PvP i PvE teraz niewiele się różnią. Akcje PvP i tak dzieją się na pograniczach/bori i minigrach.
Wiesz, mają przecież taki system, że sporo ludzi nie powinno być problemem (instancjowanie). Ja pamiętam czasy, że były 2 instancje (uwaga, uwaga) Old Taranti, a to już naprawdę było baaaardzo dużo ludzi. W punkcie handlowym siedziało wtedy przez całą dobę jakieś 100+ ludzi - taki tłok że nie można się było przecisnąć :3
No tak czy siak jakby był 1 serw PvE, jeden PvP i ewentualnie jeden RP, to na pewno same + by były.
Aktualnie PvP na Tortage jest całkowicie zablokowane, ale nie dziwię się skoro ludzi wybierają z jakiegoś powodu serwer PvP, a potem płaczą, że ich ktoś gankuje i /ragequit z gry.