zax napisał(a):
NIe zrozumieliśmy się rzeczywiście. Chodzi o to, że grając necro, w porównaniu do innych necro byłem, załóżmy, że najlepszy i top1. Grając rangerem natomiast przeskoczyłem do innej ligii. Jeśli ty tego nie widzisz to jesteś po prostu nieobiektywny. Zresztą wystarczy wejść do działu necro i zobaczyć panującą tam atmosfere, ludzie stracili już nadzieję - klasa trash. Z demo jest trochę lepiej, ale ciągle nie ta liga co melee i rangerzy (nie wliczając przydatności na siege, którą i tak każdy ma w dupie, bo można mieć alty do tego).
Nad tą kwestią był sens dyskutować może z rok temu, teraz, jak sami widzicie na swoim przykładzie
każdy zrobił reroll na melee/rangera i nie ma już z kim o tym dyskutować, bo nikt nie chce mieć countera do swojej melee klasy w grze. Taka już ludzka natura w MMO.
Z całym szacunkiem i bez urazy - kompletnie nie masz pojęcia o grze.
Jak grasz na 2E, to coś mi podpowiada, że wiem nawet z kim mamy "przyjemność"
Nekro jest bardzo często top 1 we fragach (Jhebbala sag to raj, tak samo zresztą jak i totem) - wystarczy, że walka przeciągnie się na moment i dotki+splatanie zapewnią Ci milion fragów.
Reszta klas polega na burst dmg i kto jak kto ale taki demo potrafi w dosłownie ułamku sekundy zapewnić sobie fraga samymi instantami.
Nie wspominając, że z pozostałych klas tak szybko jak demo, to ściągnąć może mnie tylko skryciak w Khitajskich ciuchach z kosmicznym dpsem.
ToS, PoM...Nie słyszałem dobrego PoMa, który chciałby revampa, ewentualnie kosmetyczne poprawki i bugfixy. ToSy narzekają, że są miękkie, ale jakiekolwiek zwiększanie ich przeżywalności i inne nierozważne zmiany przy dpsie jaki potrafią wykręcać mogą się skończyć stworzeniem kolejnej fotm klasy.
Mówisz o skillu w graniu casterem...wystarczy trochę się ruszać, skakać i zbindować sobie przynajmniej cc na klawiaturze. Ot, filozofia. Casterzy zawsze mieli prościej i zawsze będą mieli prościej.