Rzezio napisał(a):
I do Soba jeszcze na koniec: Zawsze mozna zmniejszyc detale do minimum. Jak ktos ladnie kiedys powiedzial grywalnosc >>> grafika big time
Pozdrawiam
No łej. Wiesz dlaczego? już Ci napiszę.
Wiele osob na tym forum ma aktualnie barzo mocne maszyny. Graja w gry w 1680x1050 i w fajnych graficznie tytulach (assasins creed) mozna naprawde zamknac oczy idac spac i biegac dalej, poniewaz zachowuja Ci sie obrazy z gry w mozgu tak bardzo sa realistyczne.
Grajac w mmo, odtwarzajac swoja postac, tworzac swoje drugie Ja, tez tego chce. Chce widziec pelen wypas graficzny, swietne animacje, super combat system i zapierajac dech widoki. Tego chce aktualnie w mmo, glownie grafiki i filmu w monitorze. Jezeli mam grac w low detalach to sobie wowa mozna odpalic i grac z emo kidami ktorzy podniecaja sie s4 wygladajace jak gwiezdne wojny albo czekajacy na walki w powietrzu gnomami (wtf).
Zobacz w AoC jak zajebiscie masz graficznie odwzorowane itemy, postacie, swiat, czujesz sie jakbys tam zyl. Blizzard zrobil gre 3 lata temu ktora odpalana byla na slabych kompach. Dzisiaj przy mocnym sprzecie powoli mozemy zapomniec o spadku fpsow ponizej 30, ale to trwalo AZ 3 lata!!. Wiec imo, siege w AoC przy 100 na 100 jest nie mozliwy przy tak zaawansowanej grafice, przynajmniej przez najblizsze 2 lata.
Podsumowujac. Czytam niektore posty w ktorych ktos pisze, ze gra bedzie fajna przez 2 miesiace. Tez tak czuje, chociaz nie ukrywam ze mam nadzieje na cos wiecej. Zostaly niecale 2 tygodnie do premiery, zobaczymy.