tak tak TAAAK:D jak mi te wasze posty poprawiaja humor z rana
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
dzieki chłopaki!
a co do siega z Advaita.... to moge ja ? JA ja ja chce opisacć:) mogę?:D
i tak wiem że mogę...
dobra zaczybamy od poczatku:
-zbiorka
-udana proba organizacji
-przyszli ruscy
-instancje zalała czerwona siła!
-15 minut do rozpoczecia siega - wpierdol
-10 minut do rozpoczecia siega - wpierdol
-5 minut przestajemy schodzic z murów tak ochoczo bo - wpierdol!
-rozpoczecie oficjalnej walki
-ruscy stawiaja katapulty i trebusze szybciej niż niszczymy im te ktore stoją^^
-reorganizacja i udana proba odbicia ich obozow oblezniczych a nasze mury sie palą
-szturm ruskich i po 20 minutach od rozpoczecia brama, i mury przy drugim obozie nie istnieja a ruscy od poczatku wykorzystuja bugi i przechodza sobie przez bramę i mury jakby tam nic nie było:D
-bronimy miasta ale ich trebusze bija w skarbiec
-moim zdaniem ruscy zaczynaja sie bawic...nie niszcza wszystkich budynkow tylko te główne + mury.
-jakies 40-45 minut po rozpoczeciu oblężenia w drobny mak rozsypuje sie skarbiec poziomu II
-czerwoni nadal napieraja a my powoli ich wybijamy. oni wskrzeszaja sie we wiosce a my tam gdzie kiedys byl nasz wirtualny dom:)
Podsumowując Advaita stanowi siłę której nie mogliśmy dorównać. mają dużo większe doświadczenie, potrafia sie odnaleźć w kazdej sytuacji! mieli chyba doskonałą taktykę. byli poprostu lepsi pod kazdym względem.
Myślę że tym siegem pokazali że jeszcze dłuuuugo żadna inna gildia nie bedzie w stanie im zagrozić. Czy tego chcemy czy nie to oni na tym serwie dzielą i rządzą.
To by było na tyle:) napisałem to 2 minuty po tym jak wstałem więc proszę o wyrozumiałość^^