Cytuj:
Idac tym tokiem rozumowania dojdziemy do wniosku, ze zaden MMORPG nie oferowal naprawde otwartego swiata i DFO tez nie bedzie oferowal - padles na...
Ty nadal nie rozumiesz. DFO to symbol, mit ( ot taka ironia), prawdopodobnie nigdy nie wyjdzie , dlatego zaliczyłem go do idealnych. Nie ma w mmorpg pełnej wolności, jest to stan nie do osiagniecia. Zawsze beda bariery i zasady nałożone przez kogos ( przeważnie devsów). Zasady i bariery są nawet w życiu realnym nie tylko nałożone poprzez system ale także bariery fizyczne, umysłowe ( jesteś tego przykładem) czy grawitacyjne. Czy w takim EVE mozezsz sobie pochodzic po swiecie i powalczyc wręcz? Czy w lineage mozesz sobie isc pochędożyć? Ehhh, szkoda gadać. Rzucasz kąśliwymi uwagami, brak ci jakiejkolwiek krytycznej samooceny, masz ton bardzo arogancki i wyniosły a tak naprawde jesteś przygłupem. EOT z mojej strony. Jak mówiłem - nauka czytania ze zrozumieniem a przede wszystkim więcej postów na temat, czego tobie serdecznie życze.
Cytuj:
Konrador :
co sklania ludzi do wpychania lap w gre, ktora "jest total zaprzeczeniem tego, czego szukaja" i usilnych prob dostosowania jej do swoich widzimisie poprzez whinowanie i spamowanie oficjalnego forum ?itp. Po jaka cholere wchodzicie (razem z "eagleeyes") do topica o AoC
Kto tu whinuje na oficjalnym forum? Miałeś podać tu linka. Chyba , że chodziło ci o to forum ( oficjalne? ) ale to co dla Ciebie jest whinowaniem( zasłyszałeś pewnie i słowa nie rozumiesz) to normalna dyskusja.
Cytuj:
Bo sam sobie tego celu nie mozesz obrac? Lubisz jak gra od poczatku do konca kieruje twoimi poczynaniami, bo inaczej usiadlbys i zaplakal, nie wiedzac, co dalej robic? Czyli standard i normalka, ze gatunek MMORPG zmierza wlasnie w kierunku maksymalnego ograniczenia mozliwosci gracza i sterowania nim od 1 do 50...
Stwierdziłem tylko, że dobrze by było gdyby AoC miało jakiś podział na frakcje, bo FFA jest nudne według mnie i bez celowe.
To własnie nazywam prowokacją i arogancja. No i jak zawsze ( o mi
szczu i wyrocznio ) stwierdzenia :
Cytuj:
Oczywistym jest, standard i normalka, fakty
Jesteś bardzo irytującym typem, nie wiem jak twoja żona to znosi. Oszczędz ten topic i przejdz na priv. Moderator nie powinien kierować się emocjami, bo to go raczej pogrąża.
I na koniec, pozwól, że zacytuje i może zobrazuje ci twoją prymitywność:
Cytuj:
... tylko uciekasz sie do epitetow i prostych, wysluzonych atakow personalnych co drugie zdanie (pracujesz w biedronce, jestes kolego zerem, czytaj ze zrozumieniem itd.), bo na wiecej cie niestety nie stac
Cytuj:
takie "zorganizowane akcje" idiotow,
zdaje sobie sprawe, ze kojarzenie faktow nawet na poziomie podstawowym nie jest domena ludzi
marnuje swoj czas piszac do ciebie atm
dla tych maluczkich intelektem
na wiecej cie niestety nie stac
jakiekolwiek proby podjecia polemiki z toba to czas stracony, podobnie jak rzucanie grochem o dno calkowicie pustego, lecz wciaz zachowujacego swoje walory zapachowe szamba.
forumowymi przyglupami
przekrwionymi ze zlosci malenkimi oczetam
EDIT : odpowiedz na poniższego posta
Mimo wszystko, iż przez całą "dyskusję maskujesz swoje ubytki racjonalności zagmatwanymi frazami nie odwrócisz uwagi od faktów, które wypłynęły. Brak rozumienia tektu czytanego, Brak rozumienia uzywanej terminologii ( dysusja=whine, totalna wolność
, oficjalne forum=mmorpg). To ty zacząłeś ten offtopic od jakże niewinnego określenia na idiotami. Ty ty próbujesz mieć ostatnie zdanie przypominając dzieciaczka z adhd. Przez cały offtopic liczyłeś na przydupasów. Niestety pierwszy się pośmiał z czegoś co nikogo nie śmieszyło. Drugi natychmiast strzelił sobie fireballem w stope. Trzeci to darmowa wersja bota pozbawiona obiektywnego i logicznego myślenia. Ukazałeś nam także jaki to z ciebie niekompetentny, arogancki i nie liczący się z innymi userami moderator. Konradoszczyzna czyt. pustoszczyzna to według mojej definicji ciagłe powtarzanie na pamięć wyrytych formułek niezależnie od osoby czy sytuacji. Taka rozmowa z niepełnosprawnym programem.Próbujesz sie dowartościować w topicu i ukazac siebie w świetle PvP - macho, a prawda jest taka, że praktycznie w żadnej grze nie liznąłeś nawet high end contentu, a twoja taktyka pvp sprowadza się do ciągłej obecności w newbie zone. Dla mnie jesteś nieprawdopodobnym tragi-komikiem.