embe napisał(a):
Jest duza szansa jednak ze bedzie polski serwer bo to przyciaga ludzi, a jak ktos ma ochote grac na innym to nikt m tego nie zabroni.
Nizsza cena, polska wersja gry i polski serwer przyciagnie duzo ludzi i zacheci niezdecydowanych, a sukces samej gry nie zalezy od iloscu bugow, jakosci grafy, ilosci contentu itp, tu dziala owczy ped i i jedynie psycholodzy moga nad tym sie zastanawiac dlaczego tlum przyciaga tlum.
U nas swiat Conana jest bardzo malo znany, ale Niemcy i Skandynawowie maja swira na punkcie tej gry, fora pekaja w szwach i powstaje gigantyczna ilosc gildii.
Warhammer to narazie wielka niewiadoma i jes w takim stadium produkcji ze spokojnie pogramy pol roku zanim nas zmiecie war
Czlowiek to zasadniczo zwierze stadne. Wiekszosc ludzi, na wiekszosc rzeczy nie odwarzy sie samemu, ale jak juz przebywa w wiekszym stadzie to palma odbija, zeby tylko wysunac sie na czolo. W MMO to dziala podobnie, im wiecej ludzi gra, tym wiecej przychodzi, bo wiecej chce cos pokazac imo.
No wiesz u nas. Mimo wszystko Niemcy i Skandynawowie to nie cała Europa. Ja w gruncie rzeczy sram na lore i klimat. Ma byc przedewszystkim, dobrze dopracowana mechanika gry.
Wezmy takiego NWM, moze byc super-hiper-zajebiszcza fabułe, ale ale ja przez zjebana mechnike gry nie wytrzymałem dalej niz 5h. Po10 podejsciach do tej gry :E
Tak czy inaczej, ja tam zgaram w kazda gre. Nawet jesli AoC mi sie spodoba, to wyproboje Warhammera moze spodoba mi sie bardziej ? :E