Sobtainer napisał(a):
Embe, ja wczoraj pograłem trochę i nie jestem zachwycony grafiką. Spodziewałem się, że mi oczy wyjdą ale nie wyszły.
Ustawienia na becie to nie jeden przycisk, zerknij w advanced i debug, potem restart gry.
Cytuj:
Aha, jak wygląda u Was dogrywanie gry? wczoraj w Tortage wszedłem na łódź i popłynąłem grzyby zbierać na wschód. No i miałem cholerne swapmy dysku, dogrywał strasznie, mam rozumieć że każdy to ma przy nowych lokacjach?
Wgrywa raz kazda zone, trwa to od kilku sekund o 2-3 minut czasami, potem juz tylko przeladowuje i nie czeka sie.
Cytuj:
Aha jeszcze jedno. Mam rangera na lvlu 9, mam łuk i belty ale o strzelaniu z tego mogę zapomnieć. Mam rozumieć, że cała walka i cały system walki jest od levelu 10?
Nie, od zdobycie broni, to ze nie da sie uzywac luku to nie wiem czego wina, pewnie jakis bug lub tak ma byc.
10lvl robi sie w godzinke, wiec nie ma co sie marwtic, a mobki i tak na poczatku latwiej zabijasz melee.
Sobtainer napisał(a):
Hehe prosta odpowiedz
. Ok, tylko z jakich umiejek ja mam strzelac jak mam łuk ubrany? skoro nic nie mam?
Masz combosy i skile u sprzedawcy z ksiazek, ale i tak rangerem docelowo stajesz sie po zrobieniu questow, to ze mozna wybrac juz od poczatku to tylko wymagania bety, wiec jak sie wydostaniesz z krainy startowej to zaczynasz tak naprawde dopiero gre, dobicie do 20lvl to dla nieobeznanego gracza jakies 5 godzin spokojnej gry.
Co do grafiki, wydaje mi sie ze lokacja startowa i to co jest potem to dwie rozne jakosci, krainy po wydostaniu sie z wyspy sa jak z innej gry o wiele lepszej jakosci.