Dam wam przeciek pod choinke z naszego forum :
Cytuj:
"co do zonowania nie jestem przekonany bo po kazdym patchu potrafi kilkanascie minut generowac zone.
zalety-wady:
+klimatyczne questy chodz zdazaja sie tez i takie najzwyklejsze (idz zabij lub zbierz)
+system walki dynamiczny chodz na razie to malo skilli, walka oparta na combosach, caly czas musisz operowac klawiszami
+jak wleziesz w krzaczory to czujesz sie troche zagubiony,wszedzie galezie, liscie nic nie widac, jak w rl.
+swiat dosc mroczny
+dekapitacja, jak ci sie uda to przez chwile na ekranie pojawiaja sie plamy krwi
-grafika
-zalagowane srodowisko zwlaszcza wczoraj albo w patchu cos zrabali albo nadzwyczaj sporo ludzi wlazlo (wyszukiwanie ludzi od lev 1 - 80 dalo wynik kilkadziesiat osob, nie chcialo mi sie dokladnie liczyc, chyba ze to wyszukiwanie tez nie dziala do konca poprawnie)
-swiat statyczny, w V drzewa sie przynajmniej poruszaly a tu na razie nic (chodzi mi o roslinnosc)
-przynajmniej na razie postacie npc wygladaja jak klony, zwlaszcza plec "piekna"
-nagich cycuszkow nie znalazlem-((
- nie ma jak na razie mozliwosci ustawiania atrybutow postaci, moze kiedys to wprowadza.
- cholernie dlugi czas oczekiwania na wygenerowanie zony zwlaszcza w takiej w ktorej jeszcze nie byles lub tez juz odwiedzanej ale po patchowaniu. wczoraj na wejscie do Tortugi w ktorej juz bylem trwalo 14 min.
+- animacje postaci, o ile w walce to wyglada to jakos solidnie to np podskoki to nie wiem jak to nazwac, podrygi jakies czy cus, bieg postaci tez jakos mi nie przypadl do gustu chodz sprint jest juz lepszy. "
Cytuj:
glowne questy sa zajefajnie zrobione, trzymaja klimat. i tylko to mi sie w AoC na dzien dzisiejszy podoba
Cytuj:
gra ciagle Laaaaaaaaaaaguje
Cytuj:
Nie ma czegos takiego jak autoatak. jak nie wciskasz klawiszy to robisz za worek treningowy.
na 14 lev ma 4 combosy, od 10 lev dostawalem puntky cos ala AA.
Cytuj:
Ogolne wrazenie jakbym na konsoli gral
Cytuj:
na dzien dzisiejszy do grania w AoC potrzeba bardzo szybkiego lacza. gra nie powala.
etc.