endryu napisał(a):
hahaha ty tak na powaznie? bug ktory powoduje ze gruba dupa mamuta ta sie zablokowac jedyne przejscie uwazasz za "interakcje"??? rozwaliles mnie na cztery suty.
M8 jakie jakie jedyne przejscie? W AoC rzeka nie jest przeszkoda dla postaci - zadna. Chyba ze AKURAT W TYM MIEJSCU jest bug w co watpie bo w zadnej rzece nie doswiadczylem buga coby sie nie dalo jej przekroczyc. Mam to sprawdzone doswiadczalnie bo plywalem duzo, skakalem z wodospadow wlasnie po to zeby zobaczyc jakie sa ograniczenia.
Wkleiles jekiegos screena zrobionego dla jaj i myslisz ze swiecisz.
Ja ci na jutro moge takich screenow zrobic 20 - na kazdej rzece w grze.
LOL
Mi od fanboiow jada a normalnie jak sie czyta co niektorych to "rence".
A jesli tej rzeki rzeczywiscie nie da sie przekroczyc z przyczyn "naturalnych" - czyli wysokie brzegi, itp... To wlasnie to ze gruba dupa mamuta moze zablokowac most jest zajebiste i mi sie podoba.
A to ze na PvE nie mozna goscia ruszyc? Ta gra nie jest stworzona do grania na serwerze PvE.
A co do gankowania - to kazdy whin o gankowaniu mnie smieszy i nie traktuje go jako jakikolwiek argument. To jest wpisane w PvP. Koniec kropka. A uczepiliscie sie tego gankowania w AoC, tak jakby w innych grach bylo inaczej.
Sam pamietam jak do wprowadzenia honoru i BG (czyli ladny kawal czasu) niektore zony byly niegrywalne solo w WoW'ie (STV, Hilsbrad). Ginelo sie 10 razy na jednym quescie. Blizard to naprawil i co? I nie ma w WoWie PvP wogole. To jest LOL.