roball napisał(a):
Mam 25 level i dosc biednie sie conq przedstawia, niski dps, ciezko sie soluje. Dostalem teraz Lumbering Hulk wiec jest troszke lepiej, ale ciagle nie jestem 100% zadowolony.
Ja mam 23 lvl i jest zgola inaczej niz mowisz.
W Defense Stance spokojnie 3-4 moby na swoim lvlu biore na klate - tylko troche to trwa.
W Frenzy zabicie moba trwa kilka sekund. Poszlem w 2handery i nosze niebieska bron z ostatniego questa w Tortage (czy tam z bossa).
Jedyna wada to brak heala.
Ootdor bossow zabijam takl ze robie kombo na obbnizenie armora, potem na bleeding, stun, przlaczam we frenzy, rzucam to command do DPSu i wale combo to najsilniejsze (nie pamietam nazw takie plominie sie pokazuja) - potrafie pol HP bossowi zjechac na stunie. Trwa to kilkanascie sekund.
Przezywalnosc jest wysoka bo w Defense to jak walcze z 1 mobem nie schodzi mi nawet 10% HP.
Jedyny problem tej klasy to brak heala i to ze zeby wyciagnac z niej cos to trzeba sie nakllikac ale nie mozna powiedziec zwe ma niski DPS.
Taktyka w skrocie:
1 mob - frenzy i napierdalasz z byle czego
wiecej mobow - Defense i powoli ich zabijasz, najlepiej ustawic sobie moby 90 stopni przed soba i chlastac wszystkie naraz.
boss - zaczynasz w defense i dotujesz, debufujesz tak do 1/2 hp bossa - potem stun, full zmiana pod DPS (stance + okrzyki + np. Annihilate jak masz bo Annihilate na full masakruje) i dobicie jednym combem.
Mi granie Conq sprawia zajebista satysfakcje. Duzo mozliwosci i trzeba myslac jak je wykorzystac, uzywac stance-dance, itp... Fajna klasa.
TO sa tylko wrazenia z questowania solo, nie bylem na raidze ani nawet w instancie z party. W party podobno Conq dopiero rozwija skrzydla dzieki Ferocious Inspiration i systemowi okrzykow (Commands, Orders, Formations). Ponadto w party o ile sie nie myle dochodzi pasywny healing i res !!