-Konan roku 2009 za wybitna dzialalnosc na tle "Polskiego Conana" (głowna nagroda) dla: Nie dam bo znowu sie drama zacznie
-Thoth amon za psucie zabawy innym najbardziej nielubiana osoba (głowna antynagroda) dla: wielu co sobie nawzajem na forum/global/priv dogryzaja
-Fotka roku dla: No Imen i bicie fragow bije wszystko czyli SInney jako autor z tego co pamietam
-Filmik roku dla: No Zarri .. Sklecony film wybornie
http://www.youtube.com/watch?v=-yBf9-boyhk i duzy bonus dla Matheusa gdyz on chyba te zabawe z filmikami zaczal
-Cytat roku dla: Monster (Przytoczony na forum przez moja skromna osobe) cyt.
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym. Czy wygrasz czy przegrasz i tak jestes pojebany..
i Litejka za:
War CRy nie bijemy! A jak juz to slabo..
-Spamer globala roku dla: Taaa tu Rhanir jak znalazl
-Zawód roku (wszyscy mysleli ze jest zajebisty ale sie okazalo ze...) dla:
Zawod, zawod.. Dajcie pomyslec .... Alchemik
Myslalem ze jest zajebisty a potek za golda nie mozna robic.
-Crafter roku dla: Fuss - (bo chcialo mu sie kliknac i mi zrobic kulturke dla TOSa)
-Gildia roku dla: War Cry (za niepolitycznosc i nastawienie na happy gaming). I pomimo wszystkich osiagniec wszystkich innych gildii chyba to jest najwazniejsze. Tam gra sie na tzw luzie, bez cisnien i zbednych sekow.
-Dobrowity Boromir roku (osoba ktora wszystkim stara sie pomoc i nikomu sie stara nie narażać) dla: Vespa - Mistrz Happy Farmingu (on jest tak mily i spokojny ze az wkurwiajacy czasem
. JPD no jak mozna byc takim spokojnym. ) A co najwazniejsze - umiejetnie czerpie radoche z gry na wszelkie sęki majac przy tym kolokwialnie "wyjebane". Respect.
-Wedrowniczek roku (osoba ktora zwiedzila najwiecej gildii zawsze idzie tan gdzie lepiej) dla: Tak sie to teraz tasuje ze sam nie wiem.
-Moderator oficjalnego forum roku dla: Zart?
PS. Nagroda pocieszenia dla wszystkich ktorzy pomimo gildyjnych podzialow potrafia pogadac, posmiac sie, doradzic itd. pamietajac przy tym ze to tylko gra.
(z mojego doswiadczenia m.in. Vespa, Joanna, Gabriel, Error, Iskariota, Blackjack, kilka osob z ekipy Empire z ktorymi bylo mi dane sie powsciekac w Keshacie a ktorych imion niestety nie pamietam plus wielu innych ktorzy maja podobne podjescie do gry)
I wszystkim Happy New Year oczywiscie....