To, że to jest beta to wiem i niech sobie wipe robią, chodzi mi całkowicie o coś innego - to jest alpha.
@Mendol
Ale ja nie mówię o płynności bo również mam odpowiednią ilość FPS - chodzi o lagowanie GUI, lagspikes jak się biegnie etc.
Oni mieli tą grę wydać w grudniu? rofl?
Mendol nie broń tego bo to jest smutne - ta gra jest ŻAŁOSNA na obecną chwilę.
Beta? Chyba alpha.
Kurwa mać to wygląda jak EverQuest 1 z podrasowaną grafiką, srsly.
Pomijam fakt, że fauny nie ma kompletnie żadnej i jak wczoraj biegliśmy szukając kogoś to po 20 min z nudów zaczęliśmy strzelać do samych siebie.
Szczytem wszystkiego jest np. strzelanie z łuku czyli wyjęcie obiektu i puszczenie "szczały" po jakiejś tam paraboli - cięciwa nieruchoma, odgłosu żadnego i wyskakuje jakiś pstryczek, który chyba trafia w cel jak rozbryzga 3 klatkowa animowanego gif w postaci niby krwi.
Niebo to jakaś chamsko przesuwana bitmapa (nawet nie animowana).
Gorzej zaprojektowanego GUI to ja na oczy nie widziałem, posiada ono ZERO intuicji, jest kompletnie źle rozmieszczone i potrafi przykrywać komunikaty a backpack to AHEHAHEHAAHEHAEHAEHAEHEH SRSLY DEWD, THE FUCK?!
Ja się naprawdę nie dziwię, że nadal mają NDA na preordered early beta bo połowa staffu odpowiedzialna za produkcję powinna tam się powiesić, druga część zwolnić a Tasos robić lody na Riwierze Olimpijskiej.
Gdyby nie to, że uśmiałem się wczoraj (w sumie dzisiaj w nocy) do łez z tego co zobaczyłem i z komentarzy na vencie to bym chyba stwierdził, że Ci co grają lub chcą grać są popierdoleni.
WarZ ma konkurenta - DFO.
Mendol napisał(a):
jest w chuj zjebanych rzeczy, ale faktycznie, mozemy albo napierdalac 1,2,3,4 w gw2 albo przelknac niedorobki dfo i miec fun z samej gry.
rawr niedoróbki, my na pewno odpalaliśmy tego samego klienta?
Już wiem na jakim mniej więcej poziomie jest DFO - taki Shadowbane tylko niedorobiony na dodatek.