Ultr4 napisał(a):
A tobie podoba się to jak gonimy typa przez 20 min a na koniec dobiega do safe zony ? albo jak walczymy 2v3, zabijamy jednego i tych 2 zaczyna uciekać i uciekają tak długo aż ten 3ci zdąży się ubrać i przyjechać do nich i znowu robi się 2v3 ? Pewnie jest to spowodowane tym, że transfery już większość ma na 100 a archery i melee wbija się trochę wolniej i za łatwo jest się wytransferować z otrzymanego dmg
Raczej jest to spowodowane tym, że nie focusujemy (dajemy ciała). Swoją drogą już długo nie spotkałem się z sytuacją, żeby nam wszyscy uciekli do safe zony. Bo powoli uczymy się gry i coraz częściej kładziemy uciekających gości.
Ultr4 napisał(a):
Co do magów to radzą sobie ci co maja teraz 130 inta i bili zbugowane moby. Wystaw sobie zmaxowanego maga w najlepszym robe (6 protekcji na pircing i slashing) i 200hp vs zmaxowany warrior dragon set 45 protekcji na magię + 100 melee mastery + 100 archery master i 500 hp ... Hmm ciekawe kto wygra ;p ??
Nom, ciekawe. Bo jeszcze tydzień temu to samo słyszałem odnośnie pojedynku Warriora ze Skirmisherem.
Ultr4 napisał(a):
Wiem, że nie jest to gra 1v1
No to jest nas dwóch.
Ultr4 napisał(a):
Jak dla mnie zbroja warriora do nerfu, nie może być tak że jako warrior popełnię 10 błędów i na koniec i tak przeżyje bo mam w chuj protekcji a taki skirmisher/mag na chwilę się zagapią i jest po nich (jedno dobre wejście w plecy).
Jak wybierasz Warriora, to gra rzeczywiście wybacza więcej. Więc niektórzy wybierają warriorów i jęczą na forach, że gra jest za prosta (dla "siedmiolatka"). Ale Skirmisherem a nie daj boże Magiem już grać nie będą i nie przyznają, że to trudniejsze klasy, napiszą tylko, że gra jest do dupy, bo tak, musieliby jednak przyznać, że nie każda klasa jest dla "siedmiolatka".
Ultr4 napisał(a):
To samo mobilność skirmishera, prawda jest taka że jak nie chce walczyć to może uciec przed każdym.
To w końcu wiesz czy nie wiesz, że nie jest to gra 1vs1? Bo się już gubię. O jezu, ale numer, kto by pomyślał, trzeba mieć w party też skirmisherów, szok, to nie można mieć samych warriorów i jęczeć na forum, że się nie dogania gościa przez pół mapy?
Ultr4 napisał(a):
Tak samo do zmienienia jest to wstawanie po śmierci, walka outnumbered jest teraz jeszcze trudniejsza. Walczy się 2v5, zabija się typa i powodzenia w dogankowaniu go jak przeciwnicy maja chodź trochę mózgu, po chwili on wstaje i jest znowu 2v5.
Tu się zgodzę. Choć już kilka razy udawało Ci się w walce outnumbered gankować gości. Przydałaby się jakaś klasa z tą chmurą z jedynki, może będzie.