QFC napisał(a):
end game wowa jest nudne ale gra jest zrobiona prawie perfekt, DFO jak wyjdzie ocenimy , cudow sie nie spodziewajcie bo moze sie okazac gorszym gownem od aoc i to jest bardziej prawdopodobne
Zle podchodzisz do tego, WoW jest nudny dla ciebie czy dla mnie, dla wielu milionow jest bardzo grywalny i wciagajacy.
Ja bede oczekiwal od DFO tego co mam w eve, inni tego co mieli w UO, inny znowu bedzie oczekiwal ze jak mu sie WoW znudzil to w DFO sobie zacznie grac.
Standartowy gracz lubi widziec cel w grze, w WoW celem jest instancjowane pve, zdobycie itemkow, zobaczenie jak pada jakis boss, osiagniecie jakiegos ratingu wysokiego na arenie, dodatkowo trzeba wziasc pod uwage ze WoW dla sporej czesci graczy to jedyne znane mmo.
W DFO zaczynaja sie schody bo nie ma tego co nas nauczono w WoW, nie ma scisle okreslonego przez devsow co masz robic, kiedy i jak, nie ma mozliwosci wykucia na pamiec jak sie zachowywac na bossach czy oczywistych rzeczy jak szybko zrobic max lvl i ubrac sie by miec x staty.
Brak takich celow zniecheci ludzi lubiacych WoW-a do gry bardzo szybko, bedzie zalew jojcenia napewno po premierze.