Oyci3C napisał(a):
Widzisz jestem na tyle rozgarniety, ze potrafie dobrac sobie rozrywke PVE(1) jak i poczekac na cos sensownego z PVP nie polegajacego tylko na target + click 1 + click 2 + click 3, teh score(2)
1=2
Oyci3C napisał(a):
Same rebele w ch. a pewnie przy pierwszym gankfescie w DFO i utracie wszystkiego co macie pospierdalacie do gierek gdzie sa safe zones i na UDERZENIE KOLEGI PEJCZYKIEM trzeba wyrazic zgode.
Dobrze ze nie po pierwszym 1 vs 1 10 do 0 solo rape uff
Oyci3C napisał(a):
S@mael wrote:
Twoje kryteria wydaja sie wazne od casual player strony patrzac, ktory przychodzi pobawic sie godzinke ze znajomymi i wrocic do pracy i nie wazne czy to bedzie rozbudowana wersja pacmana czy mmo
Oyci3C wrote:
Co ma piernik do wiatraka. Chyba sobie to ustawie w sigu. Co ma do cholery to, ze na rynku co chwile pojawiaja sie totalne gowna nie majace nic wspolnego z tym czym mialy byc? I co ma wspolnego casuality z bugami, crashami i totalna rozpierducha?
Prosze bardzo, w pelni sie z tym utozsamiam . dla mnie features > playability. Jak mam grac w gowniania gre w "miedzyczasie" to wole w nic nie grac albo grac w cos innego nie mmo.