Mendol napisał(a):
capri jak rozumiem pracujesz na stanowisku, gdzie jestes odpowiedzialny za inwestycje
sorry mate, 'robie' w tym od 10 lat
wszystko ladnie wyglada na papierze...
ale w sumie ciekawi mnie jedna rzecz... czy dialog i netia korzystaja z wlasnej infrastruktury pomiedzy miastami w Polsce?
siedze tak blisko inwetycji, ze czasem czuja moj smierdzacy od fajek ryj - dostatecznie blisko? co do drugiej czesci pytania: dialog tak, netia nie wiem (na 95% tak, bo troche znam budowe ich sieci)
ja robie w tym 9 lat
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Nie wiem czy Dialog i Netia maja wlasna siec szkieletowa, ale znaczna czesc uslug ofeuja na laczach tpsa. capri ma chyba zle informacje. Po miedzy miastami na 90% biora tez od tepsy, nie sadze zeby te firmy stac bylo na takie inwestycje.
mylisz sie - patrz wyzej. o usludze na laczach tepsy i jej procentowym udziale nie bede nawet wspominal - wystarczy powiedziec, ze projekt okazal sie byc kompletna porazka.
za pozno na tlumaczenie i o kilka drinkow za daleko - w sumie w dÓpie mam co na ten temat sadzicie, jak dla mnie to jedna i druga firma moze byc z bangladeszu i miec net komutowany, a najsmieszniejsze w tym jest to, ze ani jeden, ani drugi nie ma wiedzy na ten temat, ale bryluja, oj bryluja
peace, sry za OT, juz wiecej nie bede :f