QFC napisał(a):
panowie fajnie sie napinacie tu ale postawcie sie w roli zabitego , np. poswieciles w chuj czasu na np. Sword wychodzisz z dostajesz w lep , zabrali tobie item , craftujesz sobie znowu poswiecajac kolejne dziesiatki godzin i znowu w lep i znow tracisz , po ilu razach twoja GRANICA cierpliwosci sie skonczy ?
Nikt sie nie napina. Jesli mi ktos zabierze zajebisty item to bede na taka osobe polowal caly tydzien az ja udupie. ZEMSTA bedzie slodka. Jak tu ktos napisal wyzej, tak samo jest w EVE i jakos ludzie graja. Mi najbardziej spodobala sie wypowiedz Tarosa na temat gankerow: "Z gankingiem gracze beda musieli poradzic sobie sami, my nie bedziemy interweniowac". I to jest wlasnie wolnosc w grach PvP. W AOCu czy Warhammerze GMi co chwila sie przypieprzali do graczy, ktorzy zabijali innych. Na szczescie w Darkfallu tego nie bedzie (mam nadzieje).
Ludzie w tych grach (WOW, AOC, WAR) strasznie plakali jak zostali zabici, mimo, ze nie tracili nic. Wiesz co bedzie w Darkfallu ? DRAMA do potegi n-tej.
Takie cos jak w tym filmie bedzie na porzadku dziennym:
http://pl.youtube.com/watch?v=ySoxG0COB-I