Poniewaz mam gre (kupowalem tydzień) to chcialem na pogżegnanie z topikiem "gdzi i jak kupić" pomoc innym noob'om co jeszcze nie kupili gry. Ja ja mam DFO dzieki info z tego forum wiec to moj maly wklad jako rewanż
. Zanaczam ze to pomoc jak noob dla noob'a
.
- gra kosztuje prawie 50 euro, 14 euro miesiecznie, pierwszy miesiac wliczony w te 50 euro
- gra zrobiona przez amatorow z grecji ktorzy dlubali ja przez prawie dziesiac lat i wydlubali wreszcie. warto wspierac amatorow bo to jedyna przeciwwaga do wielkich korporacji
-w tej chwili jest jededn jedyny serwer w niemczech, moze on przyjac jakies 10 tysiecy osob i jest chyba pelen juz teraz. DFO wyrzuca graczy za makrowania i inne przestepswa
) i poprawia wydajnosc zeby wiecej ludzi sie zmiescilo i tym samym po setce dwie sprzedaje nowe konta tylko przez swoja strone.
- kupienie DFO to na dzisaj test na inteligencje i jazda bez trzymanki bo ich strona webowa jest kompletnie mylaca i wpedzajaca w maliny i nigdzie nie ma prawdziwej pewnej i bieżącej informacji kupowalem DFO tydzien i dalej bym nie kupill gdyby nie to forum dziki ci MMORPG.PL !!!!
- sklep bedzie zamkniety dzisiaj jutro i tak zawsze tez w weekendy pierwsza ewentualna szansa to przyszly poniedzialek jesli w ogole
- sklep jest otwierany na maks 10 minut o kolo 17 naszego czasu albo okolo 20 naszego czasu
- zeby kupic DFO to trzeba wczesniej zalozyc konto podajac swoje dane karty kredytowej
- okolo 17:10 lub 20:10 czychac nalezy
) na stonie darkfalla na zakladce PRODUCTS. Pojawi sie czerwony duzy prostokatny przycisk na samym dole strony z napisem BUY - trzeba przewinac strone w dol bo sie go nie zobaczy heheh
- po kliknieciu buy tzeba szybko tak jak prosza podac CCV swojej karty kredytowej wczesniej zarejestrowanej (3 cyfry z tylu karty)
- mamy wczesniej zainstalowanego klienta wiec gramy
))
- smaczku dodaje fakt ze niegdzie nie ma informacji, informacje na stronie sa mylace. Ja kupowalem jak glupi w innym miejscu (tam gdzie sa szczegoly o karcie kredytowej) i przez tydzien nie moglem kupic hehe bo to nie tam i tamten przycisk NIE DZIALA
- dodatkowa atrakcja to DFO zabrania odswiezania strony w czasie zakupow wiec robimy to jak najrzadziej i delikatnie bo inaczej BAN i wylatujemy ze sklepu. Juz nie mozna F5 wciskac 20 razy na minute
))
Sorry za przydlugi post. Ci co graja o wszystkim tym wiedza bo to trywial.
Gra mi chodzi spoko na oko ma mniejsze wymagania od WoW'a ale wylaczylem cienie. Do zobaczenia w DFO jak zobaczycie wredna (tylko na pierwszy rzut oka) Burze to bede to ja