Kabu napisał(a):
wiec powiedz mi moj ty czlowieku z mozgiem co stanie sie w dfo gdy bede szedl caly czas naprzod i nagle przestana wysylac pakiety, czy serwer od razu mnie zatrzyma, czy nie. po jakim czasie zaczne chodzic w miejscu? czy gdy nagle znowu zaczne wysylac pakiety serwer przyjmie nowa pozycje od klienta czy cofnie nas do ostatniej pozycji, ktora poprawnie otrzymal serwer. jesli znasz dokladnie silnik gry to mozesz sie wypowiadac jako spec, jesli nie to mozesz co najwyzej wyrazac swoja opinie (oparta tylko na obserwacjach i przypuszczeniach - chyba ze sam sie bawisz w analize i podmienianie wysylanych pakietow ale to inna bajka).
konrador w swoich postach przedstawia nam swoje przemyslenia jako prawdy, a watpie aby dorwal sie do silnika gry.
sprawa krasnala wogole mnie nie interesuje, irytuja mnie tylko posty typu wydaje mi sie ze tak jest wiec tak jest i koniec-zwlaszcza w wykonaniu moda (na takiego zarriego raczej bym nie tracil czasu
- tak, mozesz sie czuc wyrozniony
)
Teoria, ktora wysnuwasz jest wlasciwa ale nadal nie widac jej na filmiku bo tam wszystko dzieje sie live. Nie widac nawet, zeby gracz byl "zakrecony" faktem lagowania tylko nadal pizga sobie rozkosznie i pojawia sie w miejscach gdzie mialby sie pojawic pomimo, ze inni sie ruszaja i zmieniaja pozycje.
No niestety to nie jest "wydawanie mi sie". Zreszta z czasem AV pewnie wezmie sie za bezkarnych hackerow i jak kazdy inny topic tego typu zostanie on zakopany i zapomniany, a ludzie toczacy tutaj debilne wywody nabiora wody w usta. Nic nowego - przerabialismy to sto razy przy okazji innych gier. Wystarczy poszukac.