tomugeen napisał(a):
Nawet noob moze biegac z combo blackbolt/darkheart. Dla lepszych buffow i szybszych transferow.
I z jakim "naszym" combatem. Ja tylko z fire 90 / earth 60 mialem tyle spelli ze 4 bary zawalone przydatnymi + 3 staffy.
Noob to sobie może wziąć z 5 stafów r80 i tak gówno zrobi. Na tyle samo przyda mu się 2 hp więcej. Możemy zacząć rozmwiać jak ten noob będzie miał spele na 100 i powyżej 75 inta, tyle że to już nie będzie noob
.
Sama idea ofk jest ciekawa ale skorzystają z niej ludzie naprawdę dobrze ogarniający gre.
Z "naszym" combatem to znaczy takim nieco większym niż noob
. Chyba, że wywijasz jak helba
.
@Gilrad. Co do szkół magi moje zdanie jest takie:
Na max rozwinąc min. jedną z sensownie rozwiniętymi SPELLAMI (tzn. 75-100).
Reszta szkół w zależności od potrzeb, ale są przydatne ze względu na self bufy, czy leczenie (witchcraft)
Broń 1h tylko jedna, jaka to zależy od rasy i tego co aktualnie najmniej znefrowane (najmodniejsze w tym sezonie GS, potem GA). 2h traktuj jako drugorzędną do używania tylko podczas walki na mouncie.
lamoon napisał(a):
Stary rób wszystko jak leci. Ta gra nie ma czegoś takiego jak skillcap. Tutaj nie istnieje coś takiego jak build postaci. Dawaj wszystko. A co brokerów to nawet nie wiedziałem że takie coś jest
Ogólnie nie ma czegoś takiego jak ekonomia w DFO.
Lamoon marudo, weź sobie destroyera czy jakiś inny meele addon załóż płytę i masz build na meele. To, że nie ma tu klas nie znaczy, że nie masz wyboru.
Zresztą gdyby były klasy marudziłbyś, że każdy w danej klasie ma te same itemy i te same skile. Ekonomia to fail, fakt ale jeżeli mnie najdzie ochota na ekonomie to odpalę eve i polecę 15 jumpów żeby sprzedać kartofle 10 isk drożej
. Być może z czasem coś się zmieni na plus również w ekonomii.