leto napisał(a):
pff Mendol Ty nawet nie potrafisz poprawie napisać mojego nicka to z kim tu
Może nie wspomnieniem o całej sytuacji politycznej w DFO Mendol ale zrobiłem coś w odróżnienu od Ciebie bo Ty zrobiłeś cale NIC.
Kolejny nadworny gość co kocha dramy na forum pfff dorośnij.
Witaj w liście ignorowanych i zaraportowanych.
No stary, jak by nie bylo w 4 posty urosles w moich oczach i to bardzo! Tak trzymaj
Kim grasz w DFO? Daj jakis cynk na PW albo tutaj skrobnij.
A jesli chodzi o to co napisales.
Jestem nowym graczem. Zalozylem sobie konto jakies trzy/cztery tygodnie temu. Na starcie (w pierwszym tygodniu) wystawilem gre na sprzedaz
W zupelnosci nie przypadla mi do gustu. Przebrnalem przez poczatek, dolaczylem do gildii NEW w ktorej zasmakowalem uroku gry w gildii (a tutaj to ma baaaardzo duzy sens). Posiedzialem tam przez jakis okres czasu, pobawilem sie dzieki nim walką na morzu, dostalem wielec cennych rad, zaznajomilem sie mechanika gry
Dzieki nim mialem mozliwosc spokojnego kopania, craftowania, zwiedzania i walczenia
Po krotkim czasie, zdecydowalem sie na przejscie na glebsza wode i poszedlem do War Cry. Siedze tam od paru dni i dzieki nim... no coz
Fajne community (z pewnoscia pomocne), drugiego dnia jak do nich dolaczylem zdazylem byc na dwoch siegach, jednym malym (jakas mala miescinka) i drugim duzym, podbijali nasze glowne miasto (Skogul chyba sie zwie) gdzie widzialem ogromna (jak dla mnie) batalie
W miedzy czasie szarpnalem sie na solo pvp (ze wstydem musze przyznac, ze zabilem paru blue i stalem sie redem) i wyruszylem w dluzsza trase na terytorium przeciwnika. Wbrew pozorom ludzie graja, trzeba tylko wiedziec gdzie ich szukac, ja po paru minutach znalazlem paru graczy nadajacych sie do walki (nawet na moim poziomie) i jednego ktory pokonal by mnie gdyby... nie byl nagi
Ogolnie gra jest swietna. Rzeczywiscie, kuleje jesli chodzi o reklame (gdyby nie to forum to z pewnoscia bym o niej nie wiedzial mimo, ze mykam sobie po roznych stronkach zwiazanych z mmorpg) ale to sprawia, ze ludzie ktorzy trafiaja do tej gry nie sa byle kim ale konkretnymi ludzmi ktorzy wiedza czego szukaja (przynajmniej takie odnosze wrazenie). Gra dla mnie osobiscie jest w stanie byc taka Ultima Online 2
Mam nadzieje, ze AV popracuje troche nad rozreklamowaniem swojego tytulu, wdrozy pare ciekawych rozwiazan ktore sa podawane na ich oficjalnym forum. Dzieki temu gra bedzie coraz to lepsza.
Podsumowujac, nie zaluje ze wykupilem sobie DFO
Gdyby cos sie stalo, zrobil bym to jeszcze raz
Generalnie jest to drugie MMO ktore, z czystym sercem moge powiedziec, mnie wciagnelo