Havok napisał(a):
smeagollum napisał(a):
Jest mi ciężko doceniać robienie przez SUN wszystkiego, by uniemożliwić innym czerpanie przyjemności z gry. (...)
A z takim podejściem napisałbym petycję do AV o zbanowanie wszystkich graczy, którzy są lepsi ode mnie, bo przegrywanie z mini uniemożliwia mi czerpanie przyjemności z gry
Zdajesz się nie dostrzegać istoty problemu. Pomimo, że moim zdaniem wytłumaczyłem dokładnie w czym rzecz. Przegrana nie jest problemem. Problemem jest brak możliwości toczenia walki. Przypłyńcie sobie mega statkiem, albo dwoma, rozjebcie wszystkich w pył, z tym nie będę miał problemu (zresztą nigdy nie miałem). Ale blokowanie innym możliwości ruchu, to już przegięcie (szczególnie wtedy, gdy większości uczestników nie stać na skontrowanie tego ruchu). To easymode, o którym wspominał Gosti.
To samo z wpierdalaniem się na siege małych, kilkunastoosobowych klanów 20osobową grupą weteranów. Nie byłoby może w tym nic niestosownego, gdybyście nie mieli możliwości walczenia z kimś w miarę równym sobie, ale macie. Tylko jakoś tak się składa, że wyzwania was nie interesują. Wybieracie easy mode. Mogliście powalczyć z Zagendą, postanowiliście wchłonąć VOGUE, by odebrać Zagendzie jakiekolwiek szanse. Oczywiście każdy gra jak lubi i dołącza do klanu, którego sposób gry mu odpowiada, ale nie dziwcie się, że wasze wygrane i ilość statków jakie przywozicie z sea towera nie robią na mnie większego wrażenia. Nie są dla mnie ani ciekawe, ani nie uważam by świadczyły o waszych umiejętnościach (jako graczy).
A komentarze aenimy i mendola, którzy wybrali easy mode już na starcie i od razu przykleili się do sunów pozostawię bez komentarza.