Mendol napisał(a):
zadac? nikt nic nie zada.
po prostu mamy juz wyjebane na av i ich obietnice.
Mendol, taką postawę rozumiem. Po prostu przestałeś im płacić, nie grasz i tyle. Bo gra w obecnej postaci Ci nie pasuje.
Mam jednak nadzieję, że rozumiesz, że to AV zawdzięczasz ten okres, w którym grałeś i dobrze się bawiłeś. To, że po pewnym czasie granie w dfo przestało być tak zajebiste, z winy AV czy nie, nie zmieni faktu, że przez jakiś okres czasu świetnie się dzięki AV bawiliśmy. Wiele osób zdaje się o tym zapominać. I tylko o to mi chodzi. Nie bądźcie niewdzięczni.
Nefastus napisał(a):
Ludzie tez inwestowali (placili) w Lehman Brothers. Zapewne, teraz powinni im dziękować?
Zajebista logika.
Nefastus, wybacz, ale co ten przykład ma wspólnego z sytuacją, w której na bieżąco dostawałeś to, za co płaciłeś? Co więcej, płaciłeś co miesiąc (przez długi okres czasu), bo byłeś zadowolony z tego, co za tę kasę otrzymywałeś. Próbujesz mi powiedzieć, że ty to traktowałeś jak inwestycję? To wina AV, że wymyśliłeś sobie świat, w którym inwestujesz w gry mmorpg i oczekujesz odsetek po dwóch latach? Trzeba było nie płacić i zaczekać aż wprowadzą zmiany, na które czekałeś.