Mormo Blastbeat napisał(a):
Jak narazie bardzo fajnie sie gra. Duzo klanow wrucilo do DFO i to po 30-40 osob.
PVP nie trzeba szukac.. Gain skilli jest tak OP ze nawet najleniwsza osoba jest w ciagu kilku dni zrobic postac na PVP ready.
Co do polityki to trzeba bedzie jeszcze chwilke poczekac. W obecnym czasie ludzie zajmuja sie organizowaniem klanow lub ukladaniem bindow chwile to pewnie jeszcze potrwa.
@Nefastus cos ty taki agresywny i dlaczego sie nas czepiasz chlopie.
Prawda jest taka ze ty oprucz scinania zielska pod domkiem i trollowania alfarskiego chata nic w DFO nie potrafiles i nic nie wnisoles.
Zerg zergiem, mysmy chcieli sie napier.. a nie kisic dupsko w miescie, ale ty wiesz najwidoczniej najlepiej jaki bedzie los Rith-ow.
Moze zmien sobie nicka z Nefastus na Nostradamus panie proroku z koziej dupy... ale prawde mowiac nikogo na tym forum nie interesuja twoje dziwne urojenia i domysly wyssane z palca wiec moze daj sobie poprostu spokoj.
Cos taka nerwowa? Temat juz się dawno zakończył. A nostradamem z pod budy to ty jesteś bo chuj wiesz co robiłem w DF. Zapytaj się kogokolwiek z kim grałem a dowiesz się ze moje trollowanie było paradą właśnie dla takich smutasow jak ty żebyście się rzucali.