Hmm to może ja się przedstawię na wstęp :}
KoLi - AQ leader .
Z racji ze zacny waćpan noia w jakimś topiku ( panie tyle ich najebałeś ,że już nie chce mi się szukać tego by zacytować ) napisał coś w w stylu ,że żaden z nowych członków AQ się nie wypowiada to proszę bardzo oto jestem :}
Zacznijmy od wypowiadania się członków AQ. Odpowiedz jest prosta .. mamy to jakże zacne forum W WIELCE GŁĘBOKIM POWAŻANIU. Z tego też powodu nie zabieramy tutaj głosu ,przykro mi ,że90% tematów kończy się dramą ale tak to już w Polsce bywa :} ...
ok przejdźmy do ZAMY. Oj Zama Zama co żeś uczynił jak żeś waćpanie mógł nas tak pohańbić swoim zachowaniem... A teraz na poważnie MAM WYJEBANE W TO CZY UŻYWAŁ TEGO BUGA CZY NIE ( będzie ładny flame na AQ
) 90% ludzi tego używa i piszcie se co chcecie. JA NIE UŻYWAM JA TEGO NIE ROBIĘ pierdu pierdu prawda jest taka ,że wszyscy tego używają więc czemu my mamy tego nie robić ? dlaczego mamy przeciwnikowi dawać przewagę ? sami sobie odpowiedzcie na to pytanie
CO do AQ i ratsów ... generalnie to wiele się zmieniło od czasów ratsów chociażby osoby prowadzące gildie a to ,że mamy członków byłych ratsów w AQ nie oznacza ,że jesteśmy nadal ratsami ....
Co do ciebie Noia nie znam cie, w życiu cie nie widziałem, nie gadałem z tobą ale coś ty się tak do tego AQ przyjebał? zrobiliśmy cie kiedyś coś ? ...
Stary daj se siana po kiego cala ta dyskusja Flame i wielka drama ? naprawdę musi ci się nudzić w życiu ...
I na zakończenie :}
Proszę wszystkich członków AQ o przestanie postowania w tym temacie ,ponieważ jest to kompletnie bez sensu każdy wie co zrobił Zama nie poniesie z tego powodu ŻADNYCH konsekwencji a co sobie pomyśli o nas reszta zacnego forum nie bardzo mnie interesuje ... myślcie sobie co chcecie my wiemy lepiej. A jesli czyta ten topik jakaś osoba myśląca o wstąpieniu do AQ to zapraszam na VT i do wspólnego pogrania z nami. Dołącz pograj potem się wypowiadaj i oceniaj :}
Pozdrawiam KoLi :}
Ps. Przykro mi ale muszę
Mendol napisał :
ktory to noia?
Przyjacielu, Panie , O wielki znawco jak zwykle mnie rozjebałeś :}
Wszędzie musisz WPIERDOLIĆ swoje 3 grosze i po raz kolejny pokazałeś ze pierdolisz tylko by pierdolić nie mając zielonego pojęcia o sprawie :} Proponował bym zorganizować jakieś zawody na trolla roku 1 miejsce masz gwarantowane :}