embe napisał(a):
...trzymajmy się zasady że gra się dla zabawy w większości przypadków, więc podejrzewam że grający w DFO:UW maja zarąbistą zabawę.
no co TY ? z byka spadłeś ?
gra jest ekstremalnie chujowa, ze sto razy bardziej chujowa nie DFO, fakt to - bardziej zjebanej gry nikt nie wydał
![:(](./images/smilies/icon_frown.gif)
ale niestety jesteśmy tak mocno uzależnieni od wielkiego greckiego kutasa, która nas rucha, że nie możemy nie grać
i ubolewam nad tym... mam już taki wstręt do siebie, że ledwo mogę w lustro patrzeć, brzydzę się samym sobą... to się musi kiedyś skończyć... pytanie kiedy ? już nie wytrzymam tej presji...
ratujcie !!!!!
a tak na serio, serio, poważnie serio, milion serio, najbardziej serio ze wszystkich serio, serio to:
przestań puszczać po raz setny tą samą starą, zdartą płytę
masz uraz do greków, ok, nie ma z tym problemu (być może to Ciebie przejebał na wskroś jakiś gigant grecki kutas i do dziś Cię dupa piecze?), nie podobało ci się dfo, spoko nie musiało - było dla Ciebie za mało elementów sandboxowych, masz całkowitą rację, nie mogłeś sobie zbudować chatki na odludziu i pielić jebanego ogródka ? - trudno, gra i tak dostarczała sporej ilości zabawy, sporo rzeczy jednak się pojawiło z czasem, no ale niestety tego nie doczekałeś, a fakt że jesteś zramolałym prykiem, który nie potrafi się bawić to już nie moja wina, tak samo to, że ssałeś pytę w PvP w grze która w większości na tym PvP się opierała
ja wiem że Ty myślisz, że jesteś alfą i omegą w każdej dziedzinie w której zabierasz głos, ale zdradzę Ci pewien sekret - niestety nie jesteś, więc idź pierdolić swoje smuty gdzieś indziej, bo w tym temacie nie masz nic sensownego do powiedzenia, nic czego ludzie grający 3 miesiące w DFO by nie wiedzieli. od czasu jak quitnołeś z DFO minęły 3 lata ale najwidoczniej Tasos wypalił na Tobie takie piętno, że do dzisiaj nie możesz się pozbierać
to jest tylko pieprzona gra, mnie osobiście wali to w co grałem 3 lata temu i co się z tą grą stało, jestem graczem i jak mam czas to gram w gry które mi sprawiają fun, tak się składa że AV wydało kolejny bardzo przyzwoity tytuł który dla pewnego typu graczy jest strzałem w dziesiątkę, póki co chłopaki dają jakąś radę więc jest OK, df uw się skończy to skończy się granie w uw, zacznie się granie w coś innego - proste jak konstrukcja cepa
nikt z normalnych ludzi nie będzie za 3 lata prowadził przeciw nim krucjaty - a nie, przepraszam TY będziesz