Cytuj:
sqall, nie interesuje mnie w tej chwili jakie portale/strony prowadziles. Nie o tym rozmawiamy, wiec mimo wypiekow na twarzy skoncentruj sie na tym, o czym mowimy w topicu, nie skacz z tematu na temat i staraj sie nie gubic watku po raz kolejny. Widze, ze caly czas starasz sie odwrocic kota ogonem, nadinterpretujesz tresc postow, gubisz sie w "zeznaniach", krecisz. Ogolnie rzecz biorac nie chce mi sie z toba dalej dyskutowac, bo trudno prowadzic dyskusje z kims, kto w jednym poscie pisze, ze "czarne jest biale", a w drugim kategorycznie temu zaprzecza i dodatkowo wypiera sie, ze kiedykolwiek to powiedzial/napisal. A co do twojej wiedzy/doswiadczenia nt. mmorpg, to naprawde nie trzeba byc jasnowidzem - wystarczy uwaznie czytac twoje posty i konkretne wnioski nasuwaja sie same...
W przeciwieństwie do Ciebie nie mam wypieków bo to nie ja się wywyższam tylko Ty.
I za przeproszeniem nie chrzań bzdur, bo zaczynasz.
Nie potrafisz dyskutować, nie wysuniesz argumentów, więc piszesz że nie chce Ci się więcej ze mną rozmawiać. Ja się w niczym nie gubię i nie zmieniam wcale zdania co chwilę, jak zasugerowałeś.
To raczej ja w momencie kiedy usłyszałem, że ludzi ocenia się tu po tym jak długo interesują się grą i ile mają na tym forum postów powinienem zrezygnować. Powtórzę jeszcze raz, to forum to nie cały świat, opanuj się.
Zmień lepiej nastawienie bo z tego co widzę albo masz jakieś spore kompleksy albo po prostu nieciekawy charakter.
Cytuj:
Nie wiem czy ktos z was " nie jedno forum, nie jeden portal, nie jedną stronę prowadziłem" gral ew. slyszal o takiej grze jak Wish, gra byla imo w bardzo zawansowanym stadium.
Nie chodziło mi o moje doświadczenie w zakresie gier mmo,bo powtarzam że nie jest duże. Chodziło mi tylko o to, że pewne osoby tutaj wyobrażają sobie, że są Bóg wie kim, tylko z powodu jakichś funkcji czy tam rang.
Na pewien czas żegnam i mimo wszystko pozdrawiam.