noasz napisał(a):
1) Smegolum jestes ostatnia osoba ktora powinna zabierac w tej sprawie glos bo od ciebie do banku gildiowego nie trafilo NIC z wyjatkiem wspolnego lootu z wspolnego pvp.
2) Jedynymi osobami ktore moga miec jakiekolwiek ale do banku sa : Ugi, Bre i Ja. Bo tylko my dalalismy banki, i Rethel ktory zalatwil hamlecik. Nie widze zeby ktoras z tych osob zabierala glos w tej sprawie, a jesli nawet to nie bedziemy tego roztrzasac na oglonym tylko zalatwimy we wlasnym gornie.
3) Wyszedles z gildi wiec o co chodzi?
4) Idz w pizdu
Ad 1 - statek na który się składałem, siege stony, które zostały kupione za smoka, na kórego wypad zorganizowałem, moduły na statki z krakenów (to samo co ze smokiem) i tak dalej. A co tam było Twojego co miało choćby niewielką wartość? Twoje śmieci z banku mnie nie interesują, rozmawiamy o przydatnych do gry rzeczach.
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tak, o sprzęcie, który trafiał tam z PvP też.
Ad 2 - Tomu zabierał głos. Dwukrotnie. (tak tylko piszę, jako odnośnik do twojej bezmyślej paplaniny, bo adwokatem Tomu nie jestem i nie zamierzam być - o moich powodach poczytasz niżej).
Ad 3 - ty w ogóle byłeś w tej gildii? No tak, spędziłeś w tej gildii 3 tygodnie. Już pamiętam, kopałeś skałki i chlipałeś w rękaw, byśmy nikogo nie bili w okolicy bo cię potem zabijają. Buuu... Ja w ratsach grałem kilka miesięcy a nie tygodni. Razem z Tashunką ściągnęliśmy za sobą całe to tałatajstwo, więc po części czuję się za to, co zostawią po sobie (po nas) odpowiedzialny.
Ad 4 - kłaniam się, z tumanami się nie przezywam.
A ja będę rozstrząsał na ogólnym. W przeciwieństwie do ciebie?
![:roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)