Karol66 napisał(a):
coldzik napisał(a):
klikasz i ogolnie wyglada to jak bindstone_recall, jednak trwa 20sec (z tego co pamietam)... Po recallu runka znika i to najwiekszy fail tego calego systemu, bo drop runek jest troszke do dupy (mi padly do tej pory 3). A Disturbnac pewnie tez idzie jakims knockbackiem... Nie wiem czy mozna zrobic faila jak przy bindstone_recall. Ale pewnie tak, skoro wszystko moze zjebac.
Je dośc często dropują ale hard moby.
I mam wrażenie że większą szansę na to mają te, które mają kijowego loota (ładnie mi te runki leciały z evileye które wogóle nie mają regular loota, serpentisów.... no z tych ala "raptorowych" mobów - one mają tylko 5 stone chyba w regular locie) etc.
I są też takie lokacje w których tabela lootu jest trochę inna - jakby moby tam miały podkręconą szansę na rare loot. Np. pod bel melek jest taka lokacja z trolami na którą się winda/statkiem wchodzi. Tam są shamani i troll lord. Shamani dropują jak głupi empty bagi i inny stuff który na normalnym spocie sie trafia raz na 100 a z troll lordów lecą runestony tak 1:10 mimo że to medium mob.
Jest też taka lokacja z orkowymi oficerami gdzie chciałem robić questa (last part str title) ale praktycznie nie idzie bo co 10-20 mobów leci klucz albo runestone i trza spierdalać to zbankować. A to jest dośc daleko (na granicy alfar lands) więc powrót zajmuje z 10 min.
A wracajac do tego "recalowania" - to się da zrobić W RUCHU czy trzeba stać w miejscu?
Pisalem, ze dziala na zasadzie bindstone_recall - czyli trzeba stac w miejscu
Ciekawa sprawa z tym lootem, o ktorym piszesz. Moje pve opiera sie wylacznie na cairn i mozliwe, ze na spotach, na ktorych sie bawie mobki nie czesto gubia runki/klucze...
Dla mnie wazniejsze jest to, ze taki mino hero rzuca mi 350g + loot i skille w archery, przy kosztach wlasnych max 150g (strzaly kupuje u vendora, bo nie chce mi sie robic)