embe napisał(a):
kilka godzin ? jeden nod kopiesz w max 20 minut i tzreba miec oczy szeroko otwarte, wiec odpada kliker, a kopanie godzinami to fak moze byc nudne bez makro
Otwarte oczy tak, ale nie znienia to faktu że klikanie 20 min jest nudne i nikt normalny tego nie robi recznie?
embe napisał(a):
nie spotakalem takich sytuacji ale moze dlatego ze mam 330 zabitych mobow tylko
Ja niestety spotkałem, głupi kwest z koboldami ciężko zrobić w godzinę, bo albo jest 3 graczy na jednego moba albo respawny są koszmarnie długie.
embe napisał(a):
Sporo odwiedzilem i wszystkie byly z mobami, jakis boss, skrzynie, a byly tam nagrobki mobow jak odwiedzales te dungeony ?
Nie nie było nic, zupełna pustka. Zeby była jasnosc, to wszystkich dungeonów w grze nie obleciałem
embe napisał(a):
Havok napisał(a):
Najlepsze rozwiązanie to napierdzielać się non stop w mieście. Gra solo nie ma tu nic do rzeczy.
Ma do rzeczy bo grajac z gildia troszke sie zmienia sytuacja, zazwyczaj wynosisz sie z miast npc-ow i sa ciekawsze rzeczy jak napierdalanie sie w miescie.
Miałem na myśli robienie skili (bojówek) niestety lepszy efekt daje godzina nawalania się w mieście niż godzina łażenia + znalezienie kilku mobów, ale to już sprawa twórców gry i ich podejścia. Ja generalnie wolałbym żeby skile robiło się na pvm bez koniecznosci koxu w mieście.