embe napisał(a):
Noia robiłeś z siebie głupa dwa lata temu i nadal to robisz, Zamadar jest z WarCry jako community, jakby pierwsza część zdania nie miała miejsca to byś się może z nim i piwa napił co by ci dało szanse na zrozumie co, jak i gdzie.
Fakt jest taki Noia że jakbyś grał z nimi czyli z AQ to byś cicho siedział i może sam z tego korzystał, a tak z nudów sprzedajesz konto i robisz cieniutką drame.
Jak zwykle gówno wiesz. Po pierwsze gram w dfo nadal (wciąż uważam, że lepszej gry na rynku obecnie nie ma), więc nie z nudów ta drama. Po drugie nie gram z nimi bo sam odszedłem, co za tym idzie raczej bym cicho nie siedział, gdybym wciąż tam był. Odszedłem z wielu powodów i wracać nie zamierzam. A Zama był jednym z nich.
Gosti napisał stronę wcześniej, że gra w AQ (ile, jeden dzień, dwa?), i że już opierdalał ich za akcje, które Zama sam udokumentował (kogo opierdalał nie wiem), ale Ty oczywiście pomimo tego twierdzisz, że jak bym tam grał to bym nic nie mówił. Nie wszyscy są jak Ty i nie wszyscy podchodzą tak wybiórczo do piętnowania cziterów. Nie wszysacy też wywodzimy się ze zjebanego WarCry, które uważa, że exploity są po to, by ich używać. Nie wszyscy mieliby radochę bijąc kogokolwiek przy pomocy exploitów lamko.