mogli by zrobic tydzien takiego wprowadzenia i wystarczy
a pozniej to lepiej aby sie szybko wykruszyl niz meczyl przez dajmy na to kolejny miesiac subskrybcji
ja zaczynalem od 0 w grudniu - gram nadal
czasami komus skopie dupe czasami ktos mi (chociaz to jeszcze czesciej sie zdarza)
narazie staram sie rozwinac staty - ale juz niedlugo zabiore sie za rozwijanie skilla
po zwiekszeniu skill gaina jest naprawde przyzwoicie
kogos kto lubi PvP i wolnosc niewiele powinno juz zniechecac do grania w DFO
a argument ze DFO to grindfest to tylko pretekst aby odejsc bo sie nie wytrzymuje presji mozliwosci dostania wpierdolu na kazdym kroku
DFO to mmo a mmo to jest grind - podawany na rozny sposob
a dodam jeszcze jeden fajny aspekt jaki ma DFO taki pro casual
ze majac niewiele czasu mozna miec i kase i gainy statow poswiecajac niewiele uwagi
plywanie
i gathering - gdzie wystrczy przychodzic co 15 min do kompa aby zmienic skalke
jak ktos Cie nawet upierdzieli to staty Ci zostaja
no i na PvP przydajesz sie mozna powiedziec od samego poczatku
Havok napisał(a):
No tak średnio. Noobowi trochę trudno zarobić na dobry sprzęt bo pve w "normalnych" godzinach to często wpierdol co kilka min
. Zeby być dobrym w pvp potrzeba umiejętności, skili (trzeba to mieć gdzie spokojnie skoxać albo wymakrować) i na koniec kasy na dobry sprzęt i bez tych 3 rzeczy razem będziesz raczej non stop stratny. Sporo zależy jeszcze od gildi do jakiej się trafi.
Cena jest jaka jest ale jeśli lubisz pvp to mimo wszystko warto sprobowac.
generalnie w PvE w DFO jestes na straconej pozycji w momencie jak wpada Ci wrog
bo przewaznie wybiera moment jak masz malo hp
jak bijesz mobki slychac Cie z "5 kilosow" a Ty masz male szanse uslyszec skradajacego sie wroga w tym halasie
ja w DFO wyznaje zasade (to mnie nauczyl krotki epizod w EVE) ze chodze na mobki w gearze po ktorym nie bede plakal (obecnie to scale) tani latwo dostepny przyzwoity sprzet
bron rank 40
i jestem w stanie zarobic 10k+ na godzine (na mouncie mozna i wiecej ale malo statow leci)