Wesolych i POGODNYCH Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku, zycze wszystkim Weteranom UO.
Tego jedynie slusznego i prawdziwego
.
Ale zyczenia sa szczere, powaznie.
P. S. Jezeli chodzi o samo UO, to zawsze szanowalem Wasze zdanie na ten temat i do dzisiaj sledze to forum.
I, chociaz ostatnio wdalem w sie w glupia dyskusje z Mindlordem na GOL-u, to moje podejscie do UO sie nie zmienia, choc gram teraz tylko na freeshardzie DM. I zapewniam, ze nie chodzi tu, o oplaty miesieczne, a tylko o podejscie do samej gry.
Mindlord---> podalem Ci reke na zgode na GOL-u, i podaje tutaj. Troche Ty przesadziles, troche ja. W czasie tej - powiedzmy sobie szczerze - chamskiej wymiany zdan - ja bylem, po nocnej zmianie w pracy, w ogole nie spalem i wypilem troche ( delikatnie mowiac ) puszek piwa. Tamta dyskusja z Toba, zupelnie nie jest w moim stylu, wystarczy sprawdzic moje dawne wypowiedzi na tym forum, czy w przeszlosci na GOL-u.
Od razu zastrzegam, ze moja wypowiedz tutaj, nie jest jakas forma kajania sie. Ale dwie strony przesadzily, moze nawet ja bardziej. Dlatego tu sie wypowiadam.
Mindlord---> chciales wiedziec, ile mam lat, bo osmielilem sie nazwac Ciebie w dyskusji niefortunnie "synkiem".
Mam 4x lat. Moj poziom dyskusji wtedy zanizyla ilosc wypitego piwa i nieprzespanej nocy. Co nie zmienia faktu, ze jednak wole grac na DM, niz na shardach OSI, ale pozwolisz, ze to bedzie wybor wolnego czlowieka.
Pozdrawiam.