Dobra qrwa, wkraczam ja!
, tak an serio to mam pare spraw i mam dosc takich ludzi, w kazdym razie powiem tak:
Co do banu IP - z tego co wiem na mojej sieci gram ja (stary gracz, nie lamie na pewno
) i 1-3 qmpli, 1 jestem pewien ze nie lami (ten to uczciwy na maksa, nawet nie wie jak lamic), restza raczej tez nie, wiec jezeli mam miec bana na ip bo jedan k1 albo 2 koles sam lamami to thx bardzo
2. Roth costam, nie unos sie tak chlopie, to jak masz illegal stuff to ty mozesz wykladac serw i sie nie tlumacz - illegal to illegal czy wyklada czy nie i tak powinni ci GM zabanowac IP byc mial te swoje przechwalki.
Po 3. CL i SC to 2 rozne serwy i nie ma co ich porownywac, SC inne i CL inne, mysle ze ci z CL tez potrafia sie zachowac i byc dobrymi graczami (byl taki moment ze gralem i tu, i tu, jak an moj gust nigdzie nie lamilem, a po moim zachowaniu nie mozna bylo sie domyslic ze gram na na CL, a CL ze gram na SC, wiec mysle ze to kultura gracza jest taka - przywiaze sie do jedengfo serwa i mowi ze reszta suks). Wiec czasami sie zastanow co mowisz czlowieku.
P.S. Ten post nie mial nikogo obrazac (a GM nawet chwilaic
), a wiec jezlei ktos poczuje sie dotkniety niech przeczyta go jeszcze raz, ochlonie i sprobuje domyslic sie innego kontekstu (Lamy moga sie czus obrazone bo takich nie bede kryl dla mnie jakis pieprozny cheater przez ktorego wlasnie straiclem strange +1 do suk******* i [cenzura])
Dostane za ten post medal???