Cytuj:
2004-04-23 13:14, Ash'Veem napisał:
Po pierwsze widze , ze masz problemy ze zrozumieniem textu - rozmawiamy o kliencie torrent , ktorego on uzywa.Wiem ze jestes dosyc mocno ograniczony intelektualnie , ale chodzi nam o "bittorrent 3.2.1b CVS (experimental)".
Ciesze sie , ze jestes uzdolnionym programistycznie mlodym czlowiekiem , ktory pomnozyl swoj wiek razy dwa do postowania na tymze forum.
Jednakze prosze Cie o zachowanie umiaru przy postowaniu , wiem ze to moze byc trudne.Czasem jednak warto pomyslec zanim sie cos napisze , skupic troche uwage na tekstcie , zeby potem nie bylo sytuacji w stylu takim ze gadamy o zupelnie dwoch roznych rzeczach a twoje argumenty jakos zupelnie mijaja sie z sednem sprawy.
Do tego jesli nie ma sie tak naprawde nic ciekawego do powiedzenia i dodania do tematu to moim zdaniem po prostu powinna sie trzymac buzie zamknieta.Wiem Marku ,ze to nie jest dla Ciebie latwe zadanie i lubisz czasem pospamowac swoimi miernymi postami.Ale prosze Cie zatrzymaj swoje komentarze dla siebie w tym przypadku , kiedy staram sie pomoc nowemu uzytkownikowi.
Thx~
Jak widac niektorzy podzielaja moje zdanie...
a tak btw zeby pozostac w temacie to od jakiegos czasu BT umnie dziala jak krew z nosa osiagam download w porywach 5kbs. Any idea?
edit:
Lacze neo+ winxp. sp1 itp.
Wczesniej sciagalo dobrze tzn dl kolo 60/65kbs. Probowalem chyba z 6 roznych klientow
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Aenima dnia 2004-04-23 15:49 ]</font>