TO nizej powinno byc czytane po pierwszej stronie bo jak zwykle forum mi wyswietlilo o kilka stron mniej niz faktycznie bylo
lol ludzie wyscie sie yba z choinki urwali no jjeeeeeb najslawniejszy i przez wielu uwazany za najlepszy mmorpg jeszcze przed jego wypuszczeniaem na rynek World Of Warcraft jeszcze nie wyszedl a to o czym mowil kolega to wykradziona przez hakerkow beta troche spathowana i dzialajaca na pirackim serwerku (jest ich od groma zreszta) TA gra bedzie platna od samego poczatku problem w tym ze jeszcze nie wyszla i jezeli nie zapisales sie na europejskie beta testy to szybko sobie w nia legalnie nie pograsz a pirackie serwery mozecie sobie darowac bo
-60% funkcji gry na wiekszosci serverkow nie dziala
-Ciagle resetowanie swiata i kasowanie postaci
-serverek w kazdej chwili moze zakonczyc dzialalnosc
-od groma bugow
-co 30 minut kopniak z serwerka zeby zrobic miejsce dla innych
-sciagniecie klienta WoW graniczy z cudem dostepny jedynie na sieciach torrenta ,edonkeya (cos ponad 1,5 GB albo i o wiele wiecej ale nie pamietam juz)
Ja sam dalem sobie spokoj bo tylko traci sie czas zeby wogule znalezc takiego kilenta to juz kilka dni pote zeby to wszystko jeszcze uruchomic to juz razem ponad tydzien stracony , no yba ze sie zna kogos kto juz to wszystko zrobil i poda Ci wszystko na talerzu i wytlumaczy
takze powodzenia ale ja wole przeznaczyc czas na cos innego i czekac az oglasza pierwsza ture osob wyznaczonych do betatestow WoW (zapisalem sie )
tak btw to zapisy sie juz dawno skonczyly
a tak przy okazji sa jakies nowe sposoby na zarabiane w PE?? bo jak ostatnio gralem(dawno temu) to mozna bylo tylo czekac na rope naftowa wyplywajaca z zrodla
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: zajman dnia 2004-08-06 14:36 ]</font>