Nacisnij 2 guzik myszki na okno czatu tam wybiez opcje czatu po prawej jest okienko join, wpisz pl pass pirat i to wszystko. Gralem caly dzien w wowa i juz 2 dzien w eq2 pod wzgledem PvE wow mzoe sie schowac pod drzewo od tej gry nie moge sie oderwac, ale jest dosc trudno levele rasna pomalu a do tego po wykonaniu questow w stolicy jaka sobie wybiezecie po noob land (proponuje freeport-stolica zlych) bez dobrej grupy nie zrobice niczego. W tej chwili jedyne grupy to klany czy gildie i nie chca nawet slyszec o join, mam wiec nadzieje ze szybko opusciecie noob land i zobaczymy sie w smierdzacej, zgnitej, pelnej mordercow i szczorow stolicy zla
Jesli ktos chce craftowac niech sie uzbroi w cierpliwosc to jest najbardziej rozbudowany i obszerny crafting jaki dotej pory stworzono. Mam 2 ksiege przepisow spisana i mama juz jakies 40 przepisow ale tylko na połprodukty na cos innego a te połprodukty sa zlozone z innych polprodoktow nawet ze slownikiem nie wiem czasem czego mam szukac, o macro zapomnjcie da sie craftowac tylko przy odpowiedniej maszynie a jest ich gdzies z 7 rodzajow i przy kazdej mozna poprostu zginac
tak tak pila czy mlotek tez sa niebezpieczne dla nooba wiec trzeba kontrolowac kazdy wyrob no i wszystko ma 4 rodzaje jakosci.