Draghmar napisał(a):
Przedmioty i skille nie beda silniejsze niz te co sa teraz...beda poprostu inne. Takze bez dodatku bedzie mozna spokojnie grac w PvP i GvG
Hmm, nurtuje mnie w takim razie pytanie: po co dodatki ktore niczego szczegolnego w rozgrywke wnosic nie beda ? bez nowych, lepszych itemow, bez nowych lokacji, bez nowych questow ? co taki dodatek bedzie mial w sobie zeby zachecic do wydania na niego pieniedzy ?
Skoro dodatki maja nie tworzyc przepasci miedzy tymi co je zakupili a tymi co nie, to co one beda dodawac ?
Dodatek w moim rozumieniu to produkt co rozszerza znaczaco "content" gry, dodanie np "innych" ale nie "lepszych", skili/przedmiotow to bylaby czysta kosmetyka i nic wiecej - jaki sens byloby za to placic ? po to zeby moja zbroja byla ladniejsza od kumpla i nic wiecej ? po to zeby moje nowe machniecie mieczem/toporem bylo bardziej "w lewo" niz kumpla ?
Zaznaczam ze ne jestem jakims tam zagorzalym przeciwnikiem GW (nawet mialem zamiar kupic), ale te obietnice ze strony ArenaNET ze dodatki nie beda "konieczne" do gry wydaja mi sie lekko naciagane i obliczone na pozyskanie klientow.